Nimbus søger samarbejdspartnere - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nimbus søger samarbejdspartnere

Endnu en runde folkeaktier udbydes i sensommeren 2022
CO
20/08-2022 kl. 06:00

Vi har gennem de senere år set flere ældre klassiske motorcykelmærker genopstå, hvor et eksemel som du kan læse i BSA vender tilbage er engelske BSA – hvor købet af det klassiske engelske mærke blev finansieret af formanden for Mahindra Group, Anand Mahindra – og hvor mærket sidste år afslørede en ny BSA 650 Gold Star – som englænderne kan købe fra indeværende måned.
Et andet eksempel er engelske Norton, der i 2020 blev opkøbt af ligeledes indiske TVS Group, og som snart frigiver en kraftigt revideret Norton Commando 961.
Sidstnævnte producent og det man efterhånden kan kalde Norton-sagaen, kan du blandt andet læse meget mere om i Lykkelige kunder modtager endelig deres Norton Commando 961.

Danskerne kan også
Men det er ikke kun i udlandet ældre motorcykelmærker søges genoplivet, og det er ikke blot indere som står bag genfødslerne.
Helt tilbage i 2015 kunne MagaCin nemlig fortælle, at Nimbus motorcyklen relanceres, og fem år senere kunne du læse mere om den påtænkte genopstandelse her på MagaCin i Danske Nimbus genopstår.

Det fremgår af artiklen der er linket til herover, at MagaCin dengang i 2020 var i kontakt med idemanden bag projektet Claus Støvlbæk Clausen både via mail og telefonisk.
Vi fik dengang udstukket en køreplan for genoplivningen af det danske motorcykelmærke, hvor første etape Etape 1 – Crowdfunding skulle iværksættes i løbet af en måned, Etape 2 – 1. udbud af Folkeaktier: var planlagt til at løbe af stablen i November måned 2020, hvor Nimbus Motorcycles Danmark ville udbyde 2000 stk. folkeaktier á dkr. 5000,- til danskerne.
Det skulle etablere økonomisk fundament for design og konstruktion, samt aflønning af en mindre medarbejderstab i de kommende 10-12 måneder.
Etape 3 – 2. udbud af folkeaktier: Den tredje og sidste etape var dengang planlagt til efteråret 2021, hvor endnu en portion folkeaktier skulle udbydes.

2. udbud af folkeaktier blev imidlertid i følge Nimbus Motorcycles Danmark‘s opslag på sociale medier som ses herover først iværksat i Marts måned år, og nu er folkene bag Nimbus Motorcycles Danmark igen i aktion.
For i går søgte Nimbus Motorcycles Danmark samarbejdspartnere via et frisk opslag på sociale medier.

Der er altså stadig fuld gang folkene bag projektet, og det fremgår af kommentarsporet i ovenstående opslag, at der udbydes endnu en runde folkeaktier i sensommeren 2022.

Skærmdump fra opslagets kommentarspor

Udbyder aktier for 10 mio.
Det fremgår mere specifikt af Nimbus’ website under overskriften Vil du være en del
af den spændende rejse?
at Nimbus Motorcycles Danmark i andet halvår af 2022 åbner for et aktieudbud på 10 millioner.

Nimbus Motorcycles Danmark har i skrivende stund i følge denne sektionNimbus Motorcycles Danmark‘s website opbakning fra 515 aktionærer, private og virksomheder, som har støttet op omkring projektet.

Det bliver interessant at følge fremtiden for Nimbus Motorcycles Danmark, der i følge deres egen hjemmeside vil tilbyde de tre modeller Standard, Sport og Touring, som alle udstyret med elmotorer og batterier.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start