MV Agusta deltager ved EICMA 2021 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MV Agusta deltager ved EICMA 2021

Opbakning til EICMA 2021 øges løbende
Steffen Olesen
21/07-2021 kl. 06:00

Der har tidligere hersket en vis usikkerhed om, hvorvidt den gigantiske mc-messe EICMA i Italien som blev aflyst sidste år ville overleve og blive afviklet efter planen i år.
For enkelte motorcykelproducenter har fundet alternative veje til at introducere nye modeller, men opbakningen til EICMA øges heldigvis løbende, hvilket giver berettiget håb om, at de fysiske mc-messer udstillinger og shows lever videre.
Flere af mc branchens store aktører har allerede bekræftet deres deltagelse ved EICMA 2021, hvor Yamaha for ikke så længe siden var den seneste i rækken til at bakke om EICMA 2021.

MV Agusta bekræfter EICMA 2021
Det er der imidlertid ændret på, for den seneste i rækken af bekræftede deltagere er nu italienske MV Agusta, der i går gjorde det helt klart, at producenten slet ikke havde overvejet at blive væk.
Timur Sardarov – CEO Agusta Motor S.p.A har i den forbindelse frit oversat udtalt følgende:
“For MV Agusta er Showet i Milano en date man ikke kan udeblive fra.
Et prestigefyldt udstillingsvindue hvor vores italiensk producerede motorcykler fremstillet med avant-garde teknologi og ingeniørkunst, kan udtrykke deres stil og styrke, og hvor det fornemme håndværk og know-how høstet gennem 75 års ren og skær passion kommer til udtryk.
Vi har præsenteret vores vigtigste modeller gennem årene på EICMA, og vil også i år overraske og vinde nye fans og tilhængere.”

Et lækkert træk fra MV Agusta.
Vi glæder os over, at de bekræftede tilmeldinger vokser i antal.

Skal du også til EICMA?
Det kommer nok ikke som den store overraskelse, at MagaCin igen i år har planlagt at drage til EICMA, som vi efterhånden har gjort gennem rigtig mange år.
For det er en super-fed gigantisk mc-messe, hvor de enorme haller er proppet til randen med lækre motorcykler, tilbehør og udstyr.
Hvis du også har overvejet at tage turen til EICMA 2021, så kan du måske finde lidt gode råd og vejledning i artiklen Skal du billigt til verdens største mc-messe?

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start