Motus Motorcycles konkurs
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Motus Motorcycles konkurs

Fede nichemotorcykler som desværre ikke solgte nok. Motus Motorcycles begæret konkurs
Mathias B. Høj
03/09-2018 kl. 09:25

Øv. Endnu en nicheproducent indenfor motorcykelverdenen må dreje nøgle om. Amerikanske Motus Motorcycles har opbrugt de finansielle midler, som investorerne havde stillet til rådighed. Nyheden kommer som lidt af et chok, da Motus var godt i gang med produktfremvisninger og nyheden er pt. heller ikke at se på deres hjemmeside.

Motus var et nichemærke i den høje prisklasse og solgte derfor mest i USA. Motorerne var store V4, som sad på langs i stellet. Altså modsat af hvad man normalt forventer. Den amerikanske tradition fra muskelbiler fornægter sig ikke med push-rod motordesign, med en grov og kraftfuld effekt. 

Til gengæld var der ikke megen finelektronik som kurve-ABS og lignende, som man normalt ville forvente i den prisklasse – og som et stigende antal konkurrenter kan tilbyde. Og med en høj pris for et nicheprodukt i et klemt marked, var det svært for Motus af få en ordentlig volume på salget.

Kilde: Asphalt & Rubber

Del med en ven

0 personer snakker om “Motus Motorcycles konkurs

  1. Pssst Hr. Høj. Motoren ligger på langs i stellet.
    Men det er nu en spændende MC. Måske de skulle have gået lidt på kompromis mht. at alt skulle laves i hånden, for at spare nogle omkostninger.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start