Monster produktion iværksat - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Monster produktion iværksat

Der er nu fuld gang i samlebåndet hos Ducati i Italien
Steffen F. Olesen
04/03-2021 kl. 20:59

Man har nu opstartet produktionen af det nyeste medlem af Monster-familien på Ducati fabrikken i Borgo Panigale i det nordlige Italien, og modellen forventes ifølge den danske importør at lande i Danmark allerede i April.

En fortid der vil noget
Med over 350.000 distribuerede enheder er Monster-familien den bedst sælgende model i Ducatis historie, og faktisk også den model som har været i produktion over længst tid, hvilket tydeligt kan ses i gadebilledet og på brugtmarkedet.

Det nyeste medlem af familien blev præsenteret i starten af December sidste år, hvor linjen blev lagt fra starten med sætningen: “En let, kompakt og essentiel motorcykel. Alt hvad du behøver for at have det sjovt hver dag”

Et design som skiller vandene
Siden præsentationen har designet af den nye Monster været meget omdiskuteret, og der er mindst lige så mange der har kritiseret det nye udseende som der er positive kommentarer.

Det største problem lyder til at være, at der er givet afkald på det karakteristiske trellis stel, men som vi ser fra tid til anden, gik der heller ikke længe før en dygtig koncept designer kom med sit bud på, hvordan den nyeste Monster burde se ud.

Hver sin smag
Om man kan lide udseendet eller ej er op til en selv, for i virkeligheden er skønhed en individuel vurdering, selvom nogle mener at have forklaringer på hvordan menneskets hjerne tilfredsstilles af forskellige former og linjer.
I sidste ende handler motorcyklisme jo bare om at have det fedt, og netop derfor er det så super vigtigt, at du køber lige nøjagtig den motorcykel DU kan lide.

Så er vi li’som i gang
I klippet herunder ser vi MotoGP gutterne Pecco Bagnaia – kører for Ducati Lenovo Team – samt Enea Bastianini og Luca Marini – begge kørere for Esponsorama Racing – da de deltager ved samleprocessen af den første nye Monster.


I skrivende stund finder du 39 Ducati Monster til salg på 123mc.dk


Hold dig opdateret på de seneste MC-nyheder!

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til alle nyheder, artikler, videoer og tests på MagaCin.dk

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start