Mc-rygsæk med airbag - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mc-rygsæk med airbag

Rygsækken som rummer 18-23 liter og kan frakobles airbaggen, kan købes både med statisk line og trådløs aktivering.
CO
26/02-2023 kl. 10:44

Airbags til motorcyklister er efterhånden ikke længere et helt nyt koncept, og MagaCin har gennem de senere år set lidt nærmere på flere forskellige koncepter, som da vi i 2020 indkøbte lækkert Dainese med indbygget airbag, i 2021 besøgte Airvest.dk, da vi efter nogen tid langt om længe fik testet vores Dainese læder med indbygget airbag, da vi sidste år arrangerede et lille planlagt styrt under en test af Airbag uden elektronik, og vi har i år som den første modtaget et par innovative jeans med indbygget airbag, som vi allerede har bragt en såkaldt udpakningsartikel med video af.

Ovennævnte airbagjeans kan forud for den officielle lancering 28. Februar bestilles med rabat nogle få dage endnu, men cowboybukserne med baller af stål, er næppe det rette valg, hvis man går efter beskyttelse af overkroppen.

Statisk line eller trådløs
For et enkelt af de produkter MagaCin indtil videre har syslet med, aktiveres airbaggen elektronisk, hvor de andre udløses af en line forbundet mellem motorcykel og airbag.
Men det er fælles for de ovennævnte produkter, at funktionen udelukkende er beskyttelse af motorcyklens fører.

To i en
Sådan forholder det sig, som du kan se i videoen under dette afsnit imidlertid ikke med den nye H-MOOV fra den franske airbag specialist Helite, der udover at fungere som beskyttende airbag også byder på mulighed for opbevaring af gods under kørslen.
For H-MOOV har nemlig en dobbelt funktion som både airbag og mc-rygsæk.

Helite’s airbag-rygsæk som du kan læse mere om på producentens website, passer til personer fra 1,65 – 1,95 og er udover airbaggen udstyret med indbygget rygbeskytter, de justerbare skulderstropper er også en del af airbaggen, rygsækken rummer 18 liter, som kan udvides til 23 liter, en 17″ laptop kan medbringes, det er muligt at medbringe sin styrthjelm i et net monteret bagerst på rygsækken under spadsereturen, og rygsækken kan faktisk helt afmonteres, så man kører med airbaggen alene.
Rygsækkens airbag kan efter aktivering genbruges efter genopfyldning med en ny patron.

Styrthjelmen anbragt i et net bagerst på rygsækken

Airbag rygsækken fra Helite kunne være et valg for pendleren, som efterlyser optimal sikkerhed, og samtidig ønsker ekstra opbevaringsplads under den daglige transport.
Visse beklædningsgenstande, airbagveste og nu også airbag-jeans, er som tidligere nævnt enten udstyret med en fysisk line forbundet mellem motorcykel og fører til aktivering af airbaggen, eller en integreret elektronisk sensor, som registrerer et uheld, og lynhurtigt udløser airbaggen.
Det medfører ofte en prisforskel på markedets forskellige produkter, hvor den trådløse udgave ofte er dyrest.
Og med Helite’s H-MOOV tilbydes kunderne et valg.
Der er nemlig også prisforskel på H-MOOV rygsækken, hvor den trådløse udgave koster en skilling mere end udgaven med trådløs aktivering.

Hvornår og hvor meget
Det kan du se på den danske version af Helite’s website, hvor H-MOOV med statisk line er prissat til Dkr. 5.167,50 og den trådløse udgave koster Dkr. 6.367,50.

Vi kan se, at der i skrivende stund er 2-4 ugers leveringstid på den smarte airbag-rygsæk fra Helite.


Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start