LiveWire på børsen, og LiveWire S2 Del Mar kan nu bestilles - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

LiveWire på børsen, og LiveWire S2 Del Mar kan nu bestilles

Bestilling af LiveWire S2 Del Mar er dog i første omgang forbeholdt amerikanske kunder
CO
17/10-2022 kl. 11:19

Det er nu mere end tre år siden MagaCin kørte Harley-Davidson Livewire i Portland USA, den amerikanske motorcykelproducents elektriske afdeling gik senere i 2021 solo under eget brand, og det nye brand Livewire lancerede i Maj måned dette år LiveWire S2 Del Mar Launch Edition.

Som du kan læse i artiklen herover, blev de første i alt 100 eksemplarer af den specielle LiveWire S2 Del Mar Launch Edition revet væk af ivrige kunder, men nu er der tilsyneladende håb forude for dem, som dengang ikke nåede at sikre sig et eksemplar af Livewire S2 Del Mar.

LiveWire på børsen
I August måned 2022 blev en ny forretningskonstellation mellem Harley-Davidson Inc. og AEA-Bridges Impact Corp. etableret, hvor sidstnævnte fokuserer på bæredygtighed godkendt, og 27. September blev nyetablerede LiveWire Inc. den første amerikanske producent af elektriske motorcykler, som ringede med klokken ved åbningen the New York Stock Exchange.
Harley-Davidson ejer selv 74% af det nyoprettede firma, og Harley-Davidson’s CEO Jochen Zeitz er bestyrelsesformand for det nyoprettede firma.
Et firma som nu har fået en seriøs kapitalindsprøjtning til fremtidig udvikling og markedsføring.

Ovenstående er selvfølgelig i sig selv en interessant nyhed, men for vi helt almindelige motorcyklister er det måske endnu mere interessant, at LiveWire samme dag åbnede for bestilling af den elektriske LiveWire S2 Del Mar.
Men i første omgang dog kun for amerikanske kunder.

Som du kunne læse her på MagaCin i Maj måneds LiveWire S2 Del Mar Launch Edition præsenteret der er linket til øverst, skulle motoren i LiveWire S2 Del Mar være god for omkring 80 hestekræfter, motorcyklen veje omkring 190 kg, og accelerationen fra 0-60 mph blev dengang opgivet til 3,5 sekunder.
Det er der efterfølgende ændret en smule på til den gode side, hvor de tekniske specifikationer som kan ses på LiveWire’s website nu viser en lidt lavere vægt, lidt længere rækkevidde og nogle tiendedele hurtigere acceleration.

Levering næste år
En positiv nyhed for de amerikanske kunder, at Harley-Davidson… nårh nej… LiveWire S2 Del Mar nu kan bestilles.
Men kunderne må dag væbne sig med tålmodighed.
Det forlyder nemlig, at de 100 kunder som dette forår bestilte LiveWire S2 Del Mar Launch Edition må vente foråret 2023 på at få leveret deres motorcykler.
Og de kunder som nu bestiller LiveWire S2 Del Mar, skulle angiveligt modtage deres motorcykler tidligt på sommeren i 2023.

Hvornår alle andre får muligheden er endnu uvist, men MagaCin følger naturligvis også denne udvikling, og holder vores læsere opdateret straks der er nyt.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start