KTM genopliver SuperMoto Touring - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KTM genopliver SuperMoto Touring

Om blot to måneder genopliver KTM modellen med efternavnet SMT, men denne gang med en 890-motor.
Steffen F. Olesen
22/02-2023 kl. 10:01

Put dit kreditkort tilbage i tegnebogen. Klik ikke på den “køb” knap. Hold ordren tilbage lidt endnu. Vi har en godbid til dig.

Sådan indleder KTM en meddelelse hvori de afslører, at den populære KTM SMT med en unik karakter og vanedannende power, genoplives d. 24 april.

Et kort tilbageblik
I 2009 smed KTM en håndfuld ingredienser i gryden, og resultatet af det blev en ret som både smagte lidt af den rå kraft fra en Supermotard og en smule af eventyrlighed, men også af en god portion Touring.

196 kilo plus væsker blev skubbet af en vandkølet 75-graders V-twin på 999 kubik, som leverede 115 heste ved 9.000 omdrejninger med et maksimalt drejningsmoment på 97 Nm ved 7.000.
Og det skete ifølge MagaCin’s stifter på en ret speciel måde, da Motarder uden tvivl er et underholdende stykke legetøj, men på alle mulige tænkelige måder ikke er særligt komfortable og ej heller specielt praktiske i dagligdagen… Men med KTM 990 SMT ændrede KTM motard-opskriften fuldstændig.

Tilbage til nutiden
Normalvis ville vi forsøge at dykke dybere ned i modellen, men da KTM denne gang holder kortene ekstremt tæt på kroppen og kun fodrer os med få linjer i førnævnte meddelelse, og det også er sparsomt med lækkede detaljer, lader vi denne gang gætterier og spekulationer ligge på hylden.

Vi kan dog ud fra spionbilleder afsløre, at modellen er udstyret med en motor fra producentens 890-lineup, den insekt-lignende KTM-forlygte og naturligvis affjedringskomponenter fra WP.
Altså en model som lang hen ad vejen lugter ret meget af KTM 890 Adventure, men som forhåbentlig kan køres noget mere sportsligt på fast underlag.

Har du lyst til at lade fantasien få frit løb, så kan du tage udgangspunkt i nedenstående teaser video.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start