Kør Dakar Rally hjemme i stuen - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kør Dakar Rally hjemme i stuen

Nu får du muligheden for selv at deltage i det sagnomspundne løb
Nicolaus Johansen
30/12-2021 kl. 06:00

Om føje tid, nærmere bestemt 1. januar, går det løs i Saudi Arabiens ørken, på den for nyligt offentliggjorte rute. Her skal Kevin Benavides se, om han kan fastholde titlen som vinder i skarp konkurrence mod Ricky Brabec, Skyler Howes og alle de andre Dakar Rally helte.

Virtuelt Dakar Rally
Hvis du ikke lige har små 700.000 kr. til at kaste efter en deltagelse i Dakar Rallyet, er der godt nyt.
Til næste år udkommer spillet “Dakar Desert Rally” til PS4, PS5, Xbox og PC, så du til en mere menneskelig pris kan få lov til at snuse til den oplevelse, virkelighedens kørere gennemgår.
(Vi har ikke på nuværende tidspunkt spillets pris, men vi tør godt love, at det bliver markant billigere, end at deltage i der rigtige løb)

Med udgangspunkt i mere end 30 etaper fra 2021 og 2020 løbene, kan du indtage rollen som Toby Price, Sam Sunderland eller nogen af de andre deltagere. Naturligvis kan du også køre på de motorcykler som rent faktisk deltager i det virkelige løb, som eksempelvis Husqvarna FR 450 Rally.
Det er også muligt at køre biler, lastbiler, quads og de såkaldte SSV’ere, hvis du skulle have den slags tilbøjeligheder.

I de virtuelle navigationstårne, som spillets motorcykler er udrustet med, får du fornøjelsen af at følge virkelighedens roadbooks. Selvom det er lettere at styre de digitale rally-maskiner med kablet holdt helt stramt, skal det nok blive en udfordring, at finde vej i det nærmest uendelige ørkenlandskab.

Udsigt til et digitalt navigationstårn

Ønsker du, at det skal være knapt så realistisk, så fortæller spiludvikleren, Saber Porto, at der i spillet også er et arkade-modus, der et lidt nemmere at overskue.

Som ekstra krydderi, er det muligt at ændre på vejr og årstid, så du kan køre i voldsomme snestorme, mudder eller midt om natten – måske ikke så realistisk sammenlignet med virkeligheden, men ganske givet temmelig sjovt.

Du kan spille for dig selv eller mod dine venner

Som det sig hør og bør, er det muligt at dyste mod sine venner online, eller du kan spille helt for dig selv.
De færreste danskere kommer til at deltage i Dakar Rallyet ligesom silkeborgenseren Jes Munk, så mon ikke en omgang virtuel Dakar Rally kan få det til at lugte, bare en smule, af ørkenstøv hjemme i stuerne.

Dakar Desert Rally Official Video Game Trailer:

Del med en ven

En person snakker om “Kør Dakar Rally hjemme i stuen

  1. Til næste år udkommer spillet “Dakar Dessert Rally”

    Dessert Rally lyder som noget en ivrig slåskamp for at komme først i buffet-køen! 😀

    Undskyld – finder selv ud! 😉

    ..og planlægger at købe spillet når det kommer til PC – det ser flot ud, men det siger ikke rigtigt noget om køreoplevelsen og “realismen” – og den flotte trailer er som trailere er flest. Det er “in-game-graphics” – men ikke “fra kørepositionen” – kun flotte “køre-forbi-kameraet shots”. Kan man lege med setups, vælge grej, osv osv… Har mangler noget godt off-road-action siden.. well.. hvem husker ikke Motocross Madness fra Microsoft? BRAAAP!

    Godt nytår til alle – må foråret snart komme. Jeg har allerede voldsom PMS.

Skriv et svar

Giver børn en ny start