Kawasaki H2 SX med adaptiv fartpilot - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kawasaki H2 SX med adaptiv fartpilot

Spionbilleder viser Kawasaki i fuld sving med at teste adaptiv fartpilot
Steffen Olesen
01/03-2021 kl. 12:00

I år ser vi som noget nyt adaptiv fartpilot implementeret på motorcykler som Ducati Multistrada V4, BMW R1250 RT og KTM 1290 Super Adventure, og det er en feature vi med sikkerhed kommer til at se mere udbredt.
I sommeren 2020 kunne vi fortælle, at Kawasaki også syslede med konceptet, og at Kawasaki lige som konkurrenterne får adaptiv fartpilot.
Det er ikke en ny tanke Kawasaki pludselig har fået, for renderingen du ser over artiklen stammer faktisk fra 2019.
Kawasaki afholder sig som beskrevet sidste år fra selv at udvikle systemet, men sætter sin lid til komponenter fra blandt andet elektronikgiganten Bosch.
Udvikling og implementering af den slags gadgets tager sin tid, men nu indikerer spionbilleder af en lidt specielt udstyret Kawasaki H2 SX, at KHI er rigtig godt undervejs med netop det projekt.

My latest bike scoop: https://www.cycleworld.com/story/motorcycle-news/2022-kawasaki-h2-sx-spied-during-testing/

Slået op af SB-MedienFredag den 26. februar 2021

Som du kan se i opslaget på sociale medier, foreslår burgeren, at det vi ser på billederne er en 2022 udgave af Kawasaki H2 SX.
Det kunne sagtens gå hen at vise sig at være et rigtig godt gæt.
Løsningen fra Kawasaki skulle blandt andet indebære, at man anvender tilsvarende Bosch komponenter som Ducati, BMW og KTM benytter, og så skulle radarsystemet angiveligt arbejde sammen med kamera udstyr og GPS.

Herover ser du til venstre i billedet angiveligt radar enheden placeret under forlygten, og kameradelen placeret bag den nederste del af kåbeglasset.
Som du ser i billedets højre side, er testmodellen udstyret med en gigantisk TFT tv-skærm i instrumenteringen samt øvrigt testudstyr.
Om adaptiv fartpilot blive standard på Kawasaki H2 SX, om det bliver standardudstyr eller tilvalg på andre modeller, eller om den kommende nye feature forbeholdes Kawasaki H2 SX SE+ og andre eksklusive modeller ved vi naturligvis ikke endnu.
Men nu har vi da i det mindste dokumentation for, at Kawasaki Heavy Industries er i fuld sving med at teste konceptet.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start