Honda H'ness er ren nostalgi - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Honda H’ness er ren nostalgi

Gennemført retromotorcykel skal tage kampen op mod Royal Enfield
Mikkel Sølvkjær
06/10-2020 kl. 05:00

Navnet CB er ikke kun velkendt for motorcyklister, men de fleste med enkelte anelser om, hvad der foregår på to hjul, har på et eller andet tidspunkt været i kontakt med den ikoniske modelbetegnelse.

Gennem årene har den vingeklædte motorcykelproducent fra Japan undladt at spille for meget med på retrobølgen, men vi har set antydniger i designet af cykler som CB1100 og de nyere Neo Sport modeller CB1000R og den mindre CB650R.

Nu vender Honda tilbage til rødderne, med et klart formål om at vælte Royal Enfield af pinden som den mest populære motorcykel i Indien.

Og ja, med den sætning kan du næsten allerede regne det mest ærgerlige ud – modellen ser ikke ud til at komme til Europa, men vi har jo lov til at håbe.

Honda kalder den lille motorcykel for Highness, eller H’ness, altså “højhed”, og det fortæller, hvor vigtigt det er at markedsføringen er i højsædet.
Første Teaser for den royale mc bød på en sjov driveby, hvor lyden var helt i centrum:

Japanerne er hurtige på aftrækkeren, for der gik ikke andet end syv dage efter teaseren blev frigivet, til der kom en gennemgribende introduktion af modellen i en ny video.

Og her spilles der for alvor nostalgi på alle klaverets tangenter med den kække lille tre-en-halv’er, og jo mere vi kigger på billederne, jo mere ærgrer vi os over at det ikke er en mulighed med sådan en motorcykel i Danmark, for udover at være en fryd for voksne øjne, er den også smækfyldt med gadgets som LED lys, Bluetooth forbindelse, digital/analog instrumentering, ABS og traction control – det er kræs på sådan en bette 20 hestes ged.

Prisen i Indien svarer til sølle 15.000 danske kroner.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start