Honda H'ness CB350 til Europa - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Honda H’ness CB350 til Europa

Inderne venter bare på grønt lys fra Japan
Steffen Olesen
03/03-2021 kl. 09:45

For et par uger siden kunne vi fortælle, at den klassisk udseende Honda H’ness CB350 sælger i hobetal på det indiske hjemmemarked, og at modellen ville få en ny skarpere udseende søster.
Dengang fabulerede vi over, om begge modeller eventuelt kunne blive lanceret på det europæiske marked, og nu arbejdes der tilsyneladende intenst på sagen.

Det fremgår af en udtalelse fra Honda Motorcycle & Scooter India-bossen, Yadvinder Singh Guleria, der i det indiske medie ET Auto.com frit oversat er citeret for følgende:
“Modellen lever allerede op til de europæiske normer, så der er mange lande modellen kan eksporteres til. Vi diskuterer muligheden med vores hovedkvarter. Modellen har været på hjemmemarkedet i tre måneder, og der er stor interesse fra andre Honda afdelinger globalt.”

Den går som varmt brød
Selv om modellen er betegnet som “en model til hele verden produceret i Indien” bemærkede topchefen dog også, at man i øjeblikket fortrinsvis fokuserer på at møde efterspørgslen på hjemmemarkedet, hvor modellen allerede er solgt i mere end 10.000 eksemplarer.

I den forbindelse er HMSI chefen citeret for, at man arbejder hårdt på at minimere ventetiden for det massive antal hjemlige kunder der har bestilt modellen. Men han fortæller også, at den nye 350’er har stort potentiale, og at HMSI egentlig bare venter på grønt lys fra Japan, før man kaster sig ud i en global eksport.
Når det sker, så ser vi gerne, at både den oprindelige version samt den nyligt lancerede skarpere udseende søstermodel Honda CB350RS kommer på det europæiske program.

Del med en ven

4 personer snakker om “Honda H’ness CB350 til Europa

  1. Jeg ku’ godt være fristet – flot lille sag, Honda-kvalitet, og perfekt til at hygge rundt i byen på. Den *burde* sælge sig selv – men der er stadig den her med nogle folks selvopfattelse, som har svært ved lave kubiktal – desværre 🙂

    1. Vær ikke bange for få kubik, har selv en CRF 250 og synes jeg hygger mig på en helt andet måde, end når jeg kører 1200 og 700 ccm.
      Så blæs på hvad andre tænker de ved ikke hvad de går glip af.
      😉

  2. En anden motorcykel som kunne være interessant at se i Danmark er Royal Enfield Meteor 350 som minder en del om denne Honda, men også har sin egen charme. Den vil nok også være en del billigere end Honda’en 🙂

Skriv et svar

Giver børn en ny start