Harley-Davidson lancerer eksklusivt Adventure Kit - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Harley-Davidson lancerer eksklusivt Adventure Kit

Harley-Davidson har sammensat en Adventure-pakke til din Pan America
Steffen F. Olesen
10/09-2022 kl. 06:04

Da MagaCin havde Harley-Davidson’s meget omdiskuterede eventyrer en tur gennem testmøllen for et års tid siden blev vi ret hurtigt enige om, at producentens første bud på en højteknologisk, højbenet motorcykel klarer sig ret fornuftigt som hverdags-tourer; men det gør den bestemt ikke kedelig…!

Som du kan læse i testen af Harley-Davidson Pan America du finder nedenfor, så skulle der gå hele tre år fra vi første gang hørte om modellen, før vi fik mulighed for at prøvekøre den spændende nyhed fra den ikoniske amerikanske producent.

Hele tre testpiloter blev sat på opgaven, og i den 33 minutter lange testvideo lægger vi næppe skjul på, at ingen af os var særligt negative over amerikanerens køreegenskaber.

Disciplinerne, der skulle udføres under denne test, blev uddelt på retfærdig vis, så redaktøren og den gamle racer-hund fortrinsvis skulle køre modellen på fast underlag, hvor grus-glade Nicolaus drejede i en helt anden retning og trak dyret med en tur i skoven.

Harley-Davidson Pan America bestod samtlige discipliner vi udsatte den for, og særligt på snoede sogneveje overraskede modellen; aldrig i vores vildeste fantasi havde vi forestillet os, at en Harley-Davidson kunne køres på den måde.
Derfor blev det – som du kan høre i videoen i artiklen ovenfor – også begrænset hvor meget negativt vi kunne finde på, da vi skulle opsummere og konkludere, hvor redaktøren blot kunne tænke sig en lidt skarpere gearkasse samt en hurtigere GPS.
Nicolaus måtte fiske lidt dybere, og godt kunne tænke sig noget mere – eller bedre – udstyr, som eksempelvis en større bundplade.

Blandt andet sidstnævnte har Harley-Davidson senere gjort noget ved, da det er blevet muligt at købe et såkaldt Adventure Kit til modellen, som består af følgende:

  • Skid plate – Tyk aluminium for bedre beskyttelse ved off-road kørsel.
  • Kølerbeskyttelse – Bedre beskyttelse mod sten og andre flyvende genstande under off-road kørsel.
  • Skærm til forlygte – Beskyttende gitter foran forlygten.
  • Screamin’ Eagle® Street Cannon-lyddæmper – Dybere og mere sportslig lyd samt 42% vægtreduktion i forhold til original lyddæmper.
  • Screamin’ Eagle® indsats til udstødning – Letvægtsvarmeskjold i carbon.
  • Daymaker® LED-hjælpelygter – Fremadrettede LED-lygter der fungerer som tågelys, kørelys og såkaldt off-road illumination som ikke er godkendt til brug på gade.
  • Installationssæt til hjælpelygter – Indeholder ledningsnet, beslag og kontakter.
  • Knæpudesæt – Selvklæbende puder til siden af tanken for bedre kontaktflade og komfort under off-road kørsel.
  • Screamin’ Eagle® Quickshifter, Pan America – Koblingsfrit gearskift både op og ned med autoblip.

Sættet sælges kun i et begrænset oplag, og kunderne får også mulighed for at tilkøbe Pan America Aluminium Luggage pack, som er et komplet sæt aluminiumstasker der er udviklet i samarbejde med SW-Motech og rummer hele 120 liter.

For at bestille pakken – som formentlig sælges til en fordelagtig pris – skal du udfylde formularen som findes via linket her. Og skulle der være udsolgt kan du glæde dig over, at stumperne også sælges separat fra Harlay-Davidson’s ekstraudstyrskatalog.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start