Harley-Davidson i aktion igen - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Harley-Davidson i aktion igen

Produktionen blev i følge udenlandske medier genoptaget 6. Juni
CO
08/06-2022 kl. 18:09

I sidste måned kunne du læse her på MagaCin, at Harley-Davidson så sig nødsaget til at indstille produktionen af modeller med forbrændingsmotorer i et par uger, og at produktionen af den elektrisk Livewire – der som bekendt gik solo sidste år – ikke ville blive berørt.
Læs Harley-Davidson’s officielle udmelding her.
Tidshorisonten viste sig med relativt få dages overskridelse at holde så nogenlunde stik.
For nu beretter en række udenlandske medier, at produktionen hos Harley-Davidson blev genoptaget 6. Juni.

Oplysningen om at Harley-Davidson genoptager produktionen stammer fra det amerikanske medie The Wall Street Journal, som har citeret en talsmand fra det amerikanske mærke.
Det fortæller nyhedsbureauet Reuters, der også informerer om, at Harley-Davidson ikke umiddelbart reagerede på Reuter’s henvendelse for en kommentar.

Ikke verdens dårligste nyhed
Det er nok ikke verdens dårligste nyhed, for dem som har bestilt en ny Harley-Davidson, at forsyningskæden tilsyneladende nu er konsolideret, og at der igen er fuld fart over samlebåndet.
For det kunne måske også bidrage til, at øget stabilitet fra mærkets underleverandører animerer Harley-Davidson til at få fingrene ud, og snart give lyd fra sig vedrørende den forventede nye H-D Pan America 975 med Revolution Max 975T motor og meget gerne også en genopstået Harley-Davidson Bronx med samme motor.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start