Flere MT-09 detaljer - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Flere MT-09 detaljer

Lækkede billeder før den officielle præsentation kl. 16:00
Mikkel Sølvkjær
27/10-2020 kl. 12:28

Vi ved allerede nu, at Yamaha har en del spændende nyheder i støbeskeen til 2021, og for en god uge siden teasede producenten for en ny MT model, med en kreativ snas video.

Det er en smule usikkert, hvilken model videoen præcist henviser til, men der er rygter i luften om både MT-07 og MT-09, og nu har vi opsnappet en masse spændende detaljer om en kommende 900 kubikker, og der er i sandhed sket en hel masse forandringer.

Hele fronten er redesignet, og forlygten er igen meget karakteristisk

Den officielle lancering sker ifølge Yamaha kl. 16.00 dansk tid i dag, og der er vi selvfølgelig klar til at dele samtlige detaljer med jer, men indtil videre kan vi vise jer en række billeder af MT-09’eren i galleriet ovenover.

Vi har allerede konstateret, at motorens volumen er steget fra 847 kubik til 890 kubik, og at effekten i tråd med det får et lille nøk opad.
Nu er det lidt sjovt, at se de mange detaljer på billederne, og virkelig interessant er det, at stellet ligner noget fra en R6’er; det kan stille nogle fede køreegenskaber i sigte.

Displayet er nu langt mere tidssvarende

Nu ser vi frem til at høre om de eksakte data senere i eftermiddag, og krydser fingre for at elektronikken får lækre updates, og at vægten holdes nede – det vil være fint som kompensation for et udseende, der sikkert vil blive bredt diskuteret, men det lader vi jer læsere om.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start