Royal Enfield præsenterer ny klassisk Trial
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fed retro-trial præsenteret

Snart fås Bullet også i højbenet version - til bøvlet terræn
Mathias B. Høj
27/03-2019 kl. 09:29

Royal Enfield Bullet har gennem mere end en menneskealder vist sig som en hardcore og terrænædende maskine på Indiens, mildt sagt, varierende typer underlag på veje og stier. Sådan ser Bullet ikke ud, men det skal man ikke lade sig narre af. Med klassisk teknologi som er svært at slå ihjel, men nemt at reparere, kører Bullet gennem terræn som burde være løgn. Enhver som har været i Indien vil være enig.

Men nu får terrænevnerne et ekstra hak med de nyeste modeller af Bullet. Trial Works Replica hedder de og kommer i 350 cc og 500 cc versioner. Til forskel for de andre Bullets, får de bl.a. terrænegnede dæk, forstærket styr og mere cross-orienteret styrtbøjle – samt naturligvis øget frihøjde. Udstødningen er svunget op for frihøjde (og udseende) og Trial Works udstyres også med to-kanals ABS. Stænkskærmene er behørigt flyttet op og der er som udgangspunkt kun ét sæde, samt en bagagebærer.

Ingen terrænmaskine uden mulighed for ekstraudstyr, og der er naturligvis mulighed for at anskaffe motorbeskyttelse og andre lækkerier.

Modellerne lanceres først i Indien og senere på året på globalt udvalgte markeder. Om det indebærer Danmark er endnu for tidligt at sige. Det er endnu sparsomt med information om modellerne og derfor kan der heller ikke vises flere billeder. 

Trialmodellerne fejrer Royal Enfield Bullet Trial motorcyklerne fra 1949 og er en hyldest til de der kørte dem –  og særlig Trial-legenden Johnny Brittain, som vandt mere end 50 mesterskaber mellem 1948 og 1965. Dengang var Royal Enfield teknologisk avancerede, ved at introducere svingarmsbaseret affjedring med oliedæmpede støddæmpere for første gang (ifølge Royal Enfield) på en produktionsmotorcykel. En teknologi som vi, i dag, tager for givet, så helt tosset var det ikke.

Hvis du vil vide hvordan en Royal Enfields maskiner kører, har MagaCin tidligere testet både den terrængående Himalayan og den stilfulde Bullet.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start