Få overblikket over Ducati's 2020 priser her
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Få overblik over Ducati's 2020 priser her

Ducati Streetfighter V4 fra dkr. 317.190,-
Steffen Olesen
26/12-2019 kl. 11:00

Italienske Ducati var i år på forkant med begivenhederne, da motorcykelproducenten d. 23. Oktober afviklede Ducati 2020 World Premiére forud for mc-messen EICMA i Milano, hvor næste års nye modeller ellers traditionelt præsenteres.

Men hos Ducati er man ikke bare på forkant med begivenhederne, for man er nemlig også helt fremme i skoene vedrørende introduktion til nye modeller, med live-stream der når ud til forbrugerne direkte uden forsinkende mellemled. Fik du ikke set Ducati's live-stream d. 23. Oktober 2019, har du mulighed for at se den i videoen herunder.

Vi har løbende viderebragt priserne på modellerne beskrevet her på MagaCin i videst muligt omfang, men for en god ordens skyld får du også lige en samlet 2020 prisoversigt nederst i artiklen.

Som du ser i videoen herover, har Ducati lidt uventet kastet sig over produktion af elektriske trædecykler, men derudover er der naturligvis også andre spændende nyheder i producentens 2020 modelprogram.

Vi ser blandt andet Ducati Scrambler Icon Dark med rå matsort lakering, introduktion til den kommende Desert X, samt de nye udgaver af Ducati Diavel 1260. Som et underholdende indslag ser vi også Ducati Panigale V2 blive fyret af på bane, efterfulgt af præsentationen af 2020 Ducati Panigale der i den opdaterede udgave er udstyret med aerodynamisk opgradering i form af vinger forrest på kåben. 

Overordnet set var Ducati's præsentation en meget grundig og udførlig beskrivelse mange modeller, men vi indrømmer gerne, at specielt én enkelt model allerede forud for eventen havde fanget vores interesse.

Vi var nemlig i forvejen mere end almindeligt imponeret af den model, der i år rendte med titlen som årets smukkeste motorcykel på EICMA.   

Flere teaser-videoer med den nye Ducati Streetfighter V4 – der præsenteres ca. 1 time og 2 minutter inde i videoen – var nemlig frigivet forud for Ducati's officielle 2020 verdenspremiere, og vi så allerede i Juni måned video med en specialudgave af modellen, der blev skudt for vildt af ved Pikes Peak International Hill Climp.

En streetfighter med 208 hestekræfter til 180 kg er ikke for de uerfarne, men for dig der mener at kunne håndtere bæstet, finder du prisen på modellen i Ducati's samlede 2020 prisoversigt herunder.  

  

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start