Endnu en 2021 Hayabusa video - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Endnu en 2021 Hayabusa video

3 generationer på banen
CO
04/02-2021 kl. 00:07

Du er garanteret allerede klar over, at Suzuki 5. Februar slår dørene op for mærkets nyetablerede virtuelle showroom SUZUKI MOTORCYCLE GLOBAL SALON, hvor vi fremover kan se hele Suzuki’s modelprogram nydeligt arrangeret, og hvor den japanske producent fremover vil introducere sine egne nyheder.

MagaCin spekulerede tidligt i, at åbningen af de digitale udstillingslokaler ville være den perfekte lejlighed til at præsentere en genoplivet og revitaliseret udgave af den ellers skrinlagte Suzuki Hayabusa.
Den overvejelse viste sig at holde stik, da vi blot fem dage efter tankeeksperimentet så den første teaser-video for en genoplivet 2021 Busa.

Efterfølgende gik der kun fire dage inden det første billede af 2021 Hayabusa slap ud af sækken, og det billede var der ret mange af vores læsere som gerne ville se.
Derfor tøver vi heller ikke med at bringe den anden teaser-video for den nye Hayabusa, som nu tilfældigvis er lækket ganske få dage før den store begivenhed.
I den seneste video får vi lidt mere syn for sagen end i den første, og nummer to i rækken er også væsentligt længere end etteren.

Vi håber du lige som os synes, at det er en ret fed video, og vi beklager hvis den trækker lidt ridser i forventningens glæde.
Men den her kunne vi altså ikke nære os for at dele.
Ingen grund til at dissekere filmstrimlen eller spekulere i detaljer, for når du har set videoen ovenover, er der kun en dags tid til den officielle præsentation af modellen.
Husk nu at sætte et fedt kryds i kalenderen 5. Februar.

OBS! Praktisk Info
Det er en rigtig god ide at registrere dig i forvejen, hvis du vil deltage i åbningen. For det kræver nemlig lidt installation på PC’en, og så er der typisk lidt opdateringer osv. der skal af vejen inden man kan træde over dørtærsklen.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start