Elektrisk svensker tilgængelig i Danmark - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Elektrisk svensker tilgængelig i Danmark

RGNT med klassisk udseende og elmotor kan nu både købes og leases
Nicolaus Johansen
10/04-2022 kl. 07:12

Strømmen af nye elektriske motorcykler er næsten uendelig, og uanset om du er til motocross, trial eller vil have en vild elektrisk gademaskine, så indeholder den batteridrevne motorcykelfremtid sikkert noget til dig.

For knapt to år siden, kunne vi her på MagaCin berette om en elektrisk svensk motorcykel, som var på nippet til at gå i produktion.
Men fordi en ny interessant motorcykel begynder at trille af samlebåndet et sted ude i verden, betyder det desværre ikke, at vi nødvendigvis får den at se i lille Danevang. Men har du drømt om en RGNT er der gode nyheder, for den elektriske svensker er nu kommet på det danske marked.

Moderne og gammeldags på samme tid
Inden vi når til, hvordan du kan få fingrene i en RGNT, skal vi lige se lidt nærmere på, hvad det er for nogle modeller der ruller ud af fabrikken i Kungsbacka syd for Göteborg.

Modsat landsmændene fra Cake, ser motorcyklerne fra RGNT langt fra futuristiske ud – tværtimod er designet er i den grad retroinspireret. Men tag ikke fejl, indeni er RGNT Classic og Scrambler, som de to modeller på programmet hedder, topmoderne.

Et design fra dengang mormor var dreng

I grundkonstruktionen er de to modeller ens, men med mindre designforskelle – eksempelvis er udformningen af skærme og sæde forskellige på de to maskiner, som til gengæld også har en del til fælles.
Uagtet hvilken model du vælger, er kædesmøring ikke noget du skal tænke på, da motoren er integreret i baghjulet.

Motoren der driver Classic og Scrambler leverer i begge tilfælde en maksimal effekt på 11 kW, og kan mase ekvipagen op på 125 km/t, alt efter hvor meget du har fået at spise.
Batteriet indeholder 7,7 kWh, og kan under optimale forhold levere en rækkevidde på 120 km.
Opladning fra 0% – 100% tager seks timer, fra 20% – 80% tager det halve.

RGNT-maskinerne leveres med trykfølsom instrumentering

Over den klassisk udseende LED-forlygte sidder der på begge modeller et 7″ display med indbygget GPS og 4G-forbindelse, så du altid er online og kan navigere rundt i storbyjunglen, eller hvor du måtte have lyst at køre. Opdateringer til systemet finder selv vej til din maskine, og selvom det kan lyde avanceret, skulle det være ret simpelt at bruge.

Stel og affjedring er også af den enkle type. Her er tale om et pulverlakeret rørstel udført i stål, og affjedringen består af right-side-up forgaffel og traditionelle fjederben bagude, hvor kun fjederforspændingen kan justeres.

Enkelt er det også at betjene RGNT’erne – det er blot at vride i gashåndtaget, glide lydløst afsted, og ellers kontrollere farten med for- eller bagbremsen der begge befinder sig på styret – dine fødder skal altså ikke foretage sig noget.

I danske showrooms nu
Lyder det som en motorcykel for dig, er det nu muligt at se, prøve og bestille et eksemplar. Importen af RGNT til Danmark, forestås af CARCLUB, der ifølge egen beskrivelse, er et bilhus drevet af entusiaster, og de gør sig primært i biler fra den lidt dyrere ende af spektret.
Trods den lave pris, sammenlignet med bilerne hos CARCLUB, passer RGNT godt i CARCLUB’s sortiment ifølge Stefan Kaas, der er partner i CARCLUB

Der går en lige linje mellem RGNT’s kombination af klassisk elegance, håndbygget kvalitet og moderne teknologi og CARCLUB’s fokus på eksklusivitet, performance og kvalitet i køretøjerne

Stefan Kaas

Ud over at passe ind i CARCLUB’s koncept, mener folkene bag, at RGNT passer godt i markedet.
Da elektriske køretøjer bliver førstevalget for flere og flere danskere i takt med den teknologiske udvikling, giver det for mange også god mening at eje en elektrisk motorcykel, da det er både nemt og bekvemt.

Stefan Kaas på en RGNT Classic

Sætter du pris på det nemme og bekvemme, kan modellerne fra RGNT også leases. Uanset om du vælger Classic eller Scrambler, er førstegangsydelsen 15.000 kr. og den månedlige ydelse på henholdsvis 1.575 kr. eller 1.750 kr.
Prisen er inklusive service og ubegrænset antal kilometer.

Kontant pris inkl. levering lyder 97.995,- og 105.995,- for hhv. Classic og Scrambler.

Du kan se RGNT Classic og Scrambler i CARCLUBS’s showrooms i København, Kolding, Hviidsminde eller Herning, eller alternativt vente på, at skribenten her svinger benet over et eksemplar, og bringer et skriv om modellen her på siden.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start