Ducati World Première 2022 Episode 7: Elegance. Unlimited - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ducati World Première 2022 Episode 7: Elegance. Unlimited

Afsløring af ny Ducati finder sted 17. Februar kl. 16.00
Steffen Olesen
15/02-2022 kl. 17:00

Den velorienterede MagaCin læser er bekendt med, at italienske Ducati der sidste år afviklede Ducati World Première 2022 over seks individuelle episoder, faktisk slet ikke blev færdige med det projekt i 2021.
Det kan du læse mere om i artiklen Ducati har flere verdenspremierer på programmet, hvor du udover links til de seks 2022 verdenspremierer sidste år også finder information om, hvornår tre nye episoder af Ducati World Première 2022 finder sted.

I artiklen der er linket til ovenover finder du datoerne til de kommende afsnit i Ducati World Première 2022 føljetonen, hvor det første løber af stablen 17. Februar kl. 16.00.
Der er altså kun et par dage til afsløringen af nyheden, som kun de indviede har en ide om hvad er.
Men den kommende Episode 7. af Ducati World Première 2022 har nu det mindste fået undertitlen Elegance. Unlimited, som måske kan hjælpe gætterierne lidt på vej.

Derudover har Ducati i dag også delt tidspunkt samt billedet du ser over artiklen, og italienerne har også for en god ordens skyld vedhæftet et link, så det gøres nemt at se verdenspremieren live på Ducati’s YouTube kanal.
Nu ved du altså hvornår du skal være klar bag skærmen.
Skulle tidspunktet kollidere med logistikken, så kan du selvfølgelig også efterfølgende holde dig opdateret her på MagaCin.

Best of Ducati World Première 2022
Se også videoen Best of Ducati World Première 2022 som det italienske mærke for nylig har delt på YouTube.
En opsummering af de seks afsnit af Ducati World Première 2022 vi så sidste år, og en perfekt lille appetitvækker til seriens kommende afsnit.
Relive the best moments of the 2022 Ducati World Première web series, and prepare for more to come soon.

MagaCin holder dig opdateret på de seneste MC nyheder!

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start