Ducati Diavel 1260 Lamborghini - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ducati Diavel 1260 Lamborghini

4. afsnit af Ducati World Première 2021
CO
25/11-2020 kl. 20:00

Efter det første kig på Ducati’s 2021 e-MTB, Supersport 950 og den superskarpe Panigale V4 SP for en uge siden, er det igen blevet onsdag og dermed tid til endnu et afsnit i Ducati World Première 2021 serien.
I aftenens Episode 4 afslører Ducati “et unikt projekt som er resultatet af samarbejdet mellem to prestigefyldte mærker, der har sine rødder i Motor Valley beliggende i Emilia-Romagna, som er hjemstavn for de mest eksklusive, sportslige og eftertragtede to og firehjulede køretøjer.”
Nogenlunde sådan lyder meldingen fra Ducati, før italienerne i dag introducerer den eksklusive 2021 nyhed Ducati Diavel 1260 Lamborghini, der produceres i et begrænset oplag på 630 stk.
Det vil sige med et ekstra nul efter tallet 63, som du kommer til at høre mere om i dagens video.

Som du ser i videoen, er Lamborghini versionen af Ducati Diavel 1260 forsynet med det mytiske logo med en arrig tyr fra bilernes verden.
Derudover er Ducati Diavel 1260 Lamborghini lakeret i den helt særlig “Gea Green” farve som deles med superbilen Lamborghini Siàn FKP 37, men båndet til bilernes verden stopper ikke her.
For nummer 63 der også pryder Ducati Diavel 1260 Lamborghini er nemlig en reference til 1963, som er året hvor Ferruccio Elio Arturo Lamborghini grundlagde sin virksomhed.
Som du ser i videoen drages der flere paralleller mellem den nye Ducati Diavel 1260 Lamborghini og Lamborghini Siàn FKP 37, og samarbejdet mellem parterne har tydeligvis haft markant indflydelse på især den nye Ducati Diavel 1260 Lamborghini’s visuelle udtryk.

Flere billeder og tekniske specifikationer senere
“An error occurred in the preparation of the files you required from Ducati Media House.
We apologize for the inconvenience.”

Som du nok kan udlede af ovenstående, er pressematerialet for den nye Ducati Diavel 1260 Lamborghini endnu ikke til rådighed.
Så vi skynder os i første omgang at dele præsentationsvideoen for den nye Ducati Diavel Lamborghini, og følger hurtigst muligt op med uddybende beskrivelse, tekniske specifikationer samt flere billeder.

Og husk endelig at tune i på samme kanal onsdag i næste uge hvis du vil se det sidste afsnit i Ducati World Première 2021 serien.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start