Ducati afslører Hypermotard 950 RVE - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ducati afslører Hypermotard 950 RVE

RVE er en frisk tilføjelse til en i forvejen pivfræk motorcykel
Mikkel Skotte Sølvkjær
22/06-2020 kl. 04:00

Selvom Coronakrisen stadig kradser lidt i hjørnerne af samfundet, så er der stadig gang i motorcykelbranchen. Herhjemme men også i udlandet er forhandlere og producenter i fuld gang med, at levere fede motorcykler til folket.

Hos Ducati er tingene bestemt heller ikke sat på pause, og seneste nyhed fra Bologna kommer i form af en let opgraderet udgave af Hypermotard 950.
Med nytegnede grafiske ændringer på kåbedele og fælge, samt en tilføjelse af Ducati Quicshift EVO systemet, der tillader gearskift uden brug af kobling både op og ned, lægger Hypermotard 950 RVE sig lige mellem basismodellen og den endnu mere veludstyrede SP-udgave.

Det absolut mest iøjefaldende er de små airbrushlignende detaljer og det store fede HYPER, som italienerne har printet over siden. Det er et langt mere drilsk og radikalt anderledes design end vi er vant til fra den traditionsrige producent, men det passer meget fint til den legesyge Hypermotard.

Faktisk blev en enkeltstående RVE-udgave udlodet i en konkurrence Ducati kaldte ”Join Ducati” sidste år, hvor en heldig fyr fra Californien vandt. Motorcyklen blev signeret af designeren Andrea Amato, der står bag stylingen, men efter modellen nu kan handles kommercielt, har præmien nok aftaget lidt af sit særpræg.

Ducati Hypermotard 950 RVE kan fås til 201.690 danske kroner.

Vi kørte den lækre og vanedannende Hypermotard 950 sidste år, men du kan også fornøje dig med lidt action fra Ducati’s egne rækker i videoen nedenunder:

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start