Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Stærkt vanedannende Hypermotard

Ducati Hypermotard 950 ser vred og aggressiv ud. Måske for at kompensere for det brede og fjollede grin i chaufførens styrthjelm

Mathias B. Høj
07/09-2019 kl. 05:41

Et stort og bredt grin i styrthjelmen. Det må være det vigtigste en motorcykel skal bibringe sin chauffør. I hvert fald i Danmark, hvor det økonomiske incitament til motoriseret tohjulet transport er nærmest fraværende. Vi kører fordi det er underholdende.

Netop derfor er et af motorcyklismens store mysterier, hvorfor der ikke findes og sælges langt flere (super)motarder. Genren af lette, langbenede og smalle maskiner med små hjul, som kan accelerere heftigt og lave en masse unoder. Det er nærmest opskriften på sjov – hvilket mere eller mindre er hvad vi søger, når vi kører en tur på motorcykel. 

Et stærkt bud i gruppen af supermotarder, er Ducatis nye Hypermotard 950. Underholdningsværdien fremgår næsten af maskinens design alene. Let, spids og kantet er se til er den, mens de voluminøse udstødningsrør antyder en personlighed af de ikke helt anonyme. Og uden at røbe konklusionen på forhånd, kan vi godt love, at det lever den op til.

Data om den nye Hypermotard blev frigivet i Nov

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder