Detaljer om LiveWire S2 Del Mar frigives 14. Juli - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Detaljer om LiveWire S2 Del Mar frigives 14. Juli

Og derudover har LiveWire søsat en konkurrence, hvor en heldig vinder kan sikre sig en elektrisk Gibson Les Paul Studio guitar.
CO
11/07-2023 kl. 10:32

I sidste måned overdrog den hidtidige chef for både Harley-Davidson og det amerikanske mærkes elektriske underafdeling LiveWire Jochen Zeitz chefstolen til Karim Donnez, som fra den 12. juni kunne smykke sig med titlen som CEO for LiveWire.
Det kan du læse mere om i LiveWire chef giver stokken videre.
Uagtet det nok kun er et mindretal som vil hævde, at Livewire der i 2021 gik solo som et selvstændigt brand og sidste år gik på børsen, indtil videre har gjort sig bemærket som en overvældende succes, så præsenterede mærket ikke desto mindre i Maj måned 2022 den nye LiveWire S2 Del Mar i en såkaldt Launch Edition.

Tidligt i indeværende år kunne vi viderebringe oplysningen om, at LiveWIre S2 Del Mar var forsinket, og at levering af modellen var udskudt til andet halvår 2023.
Efterfølgende delte amerikanerne ikke blot den nedslående udmelding om, at man havde besluttet sig for at drosle kraftigt ned for produktionen, men også den positive oplysning om, at udvalgte europæiske kunder kunne bestille LiveWire S2 Del Mar fra 27. April.
Og nu er LiveWire altså blevet klar til, at frigive yderligere detaljer om modellen.

I artiklen LiveWire S2 Del Mar Launch Edition præsenteret der er linket til længere oppe beskriver vi, at motoren efter sigende skulle være god for 80 hestekræfter, at den elektriske motorcykel vejer omkring 190 kg, accelerationen fra 0-60 mph var dengang opgivet til 3,5 sekunder, og rækkevidden skulle den gang angiveligt være 160 km ved bykørsel.
LiveWire’s website er de tekniske specifikationer for modellen efterfølgende ændret marginalt, men allerede 14. Juli bliver vi altså meget klogere på fakta.

Det bliver både interessant at se de endelige tekniske specifikationer for LiveWire S2 Del Mar, og hvor interesserede kunderne i virkeligheden viser sig at være i Harley’Davidson’s, eller rettere LiveWire’s nyeste elektriske motorcykel.
Man må i hvert fald sige, at LiveWire gør hvad de kan for at skabe opmærksomhed om brandet.
For udover offentliggørelsen af de tekniske specifikationer for LiveWire S2 Del Mar 14. Juli, har LiveWire for nylig også søsat en konkurrence, hvor der kan vindes en elektrisk Gibson Les Paul Studio guitar.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start