Det holder politiet særligt øje med i denne uge - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Det holder politiet særligt øje med i denne uge

En uges målrettet indsats mod hastighedsoverskridelser
CO
20/04-2021 kl. 08:18

Trafikanter som færdes i Syd- eller Sønderjylland, bør måske holde et ekstra vågent øje på køretøjernes speedometer i denne uge.
For Syd- og Sønderjyllands Politi gennemfører fra i går mandag den 19. april til søndag den 25. april en målrettet indsats mod hastighedsovertrædelser, hvor færdselspolitiet gennemfører kontroller på veje i byerne samt på lande- og motorveje.
Som et led i indsatsen gennemfører færdselsbetjentene blandt andet en såkaldt Speedmarathon onsdag den 21. April.
I alle døgnets timer om onsdagen vil der således være en ATK-indsats på den samme vejstrækning – og ikke blot i dagtimerne

Det fortæller politikredsen i en pressemeddelelse, hvor vicepolitiinspektør Knud Reinholdt fra Færdselsafdelingen i Syd- og Sønderjyllands Politi også pointerer følgende:
“Det kniber desværre stadigvæk for nogle trafikanter at lette foden fra speederen, men vi håber, at en færdselsindsats som denne kan være med til at skabe en adfærdsændring.
For der er en klar sammenhæng mellem farten på vejene og antallet af dræbte og tilskadekomne i trafikken.”

Foreløbig har politikredsen ikke meldt officielt ud om beslaglæggelse af køretøjer, som kan foretages efter den nyligt vedtagne lov om vanvidskørsel.
Men i går registrerede etatens udsendte på en fokusstrækning øst for Ribe syv overtrædelser, og for en enkelt synder blev det til et klip i kørekortet.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start