De første Stark Varg på vej ud til kunderne - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

De første Stark Varg på vej ud til kunderne

Se også videoen med den første test af Stark Varg
CO
10/05-2023 kl. 06:00

Her på MagaCin har du gennem nogle år kunnet læse om Stark Future, der blev grundlagt i Sverige i 2019, men nu residerer i Barcelona.
I Ulven kommer – Sig goddag til Stark Varg fra sidst i 2021 kan du læse mere om virksomheden og ambitionen om at designe, udvikle og producere elektriske motorcykler, som bryder grænserne for præstationer og bæredygtighed.
I samme artikel finder du blandt andet en beskrivelse af den elektriske crosser Stark Varg, hvor motoren efter beskrivelsen dengang leverede op til 80 hestekræfter og et maksimalt drejningsmoment på 275Nm.
Og derudover kan du se den indlejrede video med beskrivelse af den elektriske knoldhopper, som også vises i aktion i dens rette element.
Allerede dengang kunne der afgives bestilling på Stark Varg, og i dag kan du se den første kunde teste Stark Varg i videoen nederst i artiklen.

Alt du skal vide om Stark Varg
Nogle få måneder efter ovennævnte artikel fulgte vi op på emnet med Alt du skal vide om Stark Varg, hvor MagaCin’s skribent fik besvaret en række spørgsmål fra Stark Futures pressechef, Benjamin Cobb.
I denne artikel findes også en video, som for størstedelens vedkommende er ren action med Stark Varg.

I artiklen der er linket til herover fik Nicolaus blandt mange andre spørgsmål svar på, hvad der skulle til, for at maskinen kunne sendes på markedet.
Svaret på det meget relevante spørgsmål var: “Vi er i gang med at bygge vores produktionslinjer på to separate lokationer, og vi har bestilt alle dele til vores nuværende produktionsplan. Vi havde en vellykket test med Kayaba i sidste uge (uge 1 red.) af de affjedringsdele, som du kan vælge, når du bestiller din maskine på hjemmesiden. Alt er nu klart, og vi er bare ved at færdiggøre optimering og finjustering af software.

En milepæl
Der er løbet lidt vand gennem åen siden dengang for godt et års tid siden, men Stark Futures har for ganske nylig nået en milepæl.
For de første Stark Varg er nu sendt ud til kunderne.

Og hvad er det så de første kunder kan forvente at modtage.
Et blik på Stark Futures website afslører, at elmotoren i Star Varg – hvor den samlede ekvipage vejer sølle 118 kg – leverer hele 80 hestekræfter, 6.5 kWh batteriet giver op til 6 timers kørsel, og tiden for opladning er opgivet til et sted mellem en og to timer.
Både de 80 hk og ikke mindst op til 6 timers køretid lyder rigtig interessant, og vi skal også lige for en god ordens skyld nævne den danske pris på DKr. 95,900,-

Opdateret i mellemtiden
Man kunne argumentere for, at vi måske har ventet lidt længe på den serieproducerede model.
Men ventetiden har ikke været forgæves, for producenten har i mellemtiden arbejdet på en række forbedringer, som omtales i videoen nedenfor.

De første eksemplarer af Stark Varg er altså på vej ud til kunderne, og hvornår får vi så den første testkørsel at se?
Tjah… man kunne jo eventuelt se, hvad Bryan Haskell som var den første til at bestille en Stark Varg har at sige om den elektriske ulv.

Det var en lidt kort video, hvor Bryan dog får rundet af med at sige, at det er en oplevelse han aldrig vil glemme.
Men har du har lidt tid tilovers, så er det måske værd at se Bryan’s egen video.
En video som nærmest har karakter af en slags dokumentar, og strækker sig over en god times tid.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start