Dansk præsentation af ny Triumph Street Triple - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Dansk præsentation af ny Triumph Street Triple

Om ganske få dage er det muligt at besigtige den nye Triumph Street Triple på dansk jord.
Steffen F. Olesen
07/02-2023 kl. 05:59

For en passioneret motorcyklist kan vintermånederne være hårde at komme igennem. Men heldigvis er det også typisk den tid på året, hvor producenterne yder livsnødvendig førstehjælp i form af præsentationer af nye motorcykler, og en af disse var i november måned en super skarp nakedbike fra Triumph.

Ja, faktisk er der tale om tre modeller, da Triumph Street Triple 765 fås i både en R, RS og Moto2 udgave, og da disse blev afsløret få dage inden redaktionens besætning vendte snuden mod EICMA i Italien, nåede vi lige at dykke lidt dybere ned i modellerne inden vi skulle se dem med egne øjne.

Som du kunne læse i artiklen dengang – eller eventuelt nu, via linket ovenfor – så er Street Triple anno 2023 den mest avancerede nogensinde, da producenten har malket tanken med erfaringer fra Moto2 fuldstændig under udviklingen af den kække nakedbike; for det er jo som bekendt Triumph der leverer motorer til de små, men hidsige, racere i netop den klasse.
Og resultatet af hvad vi antager er blevet til en hel del lange aftener i udviklingsafdelingen hos Triumph, er altså en revitaliseret inkarnation af forgængerne, hvoraf en af årgangene jo blev kåret som værende årets motorcykel tilbage i 2008.

Motoren i den seneste Triumph Street Triple har fået vokseværk, og rummer nu – som navnet antyder – 765cc, og leverer i den forfinede RS-versionen ti heste mere end Street Triple R, der anses som værende den mest afdæmpede af de tre.
Både Street Triple 765 R og Street Triple 765 RS er selvsagt langt mere sportslige end sine forgængere; men er det alligevel ikke helt nok, så skulle du måske kaste et blik på den med efternavnet Moto2, som kun bliver produceret i et begrænset oplag med 765 eksemplarer.

Se den nye Street Triple i Danmark
Da vi videreformidlede nyheden om de nye Triumph cykler, kunne vi desværre ikke få fingrene i detaljeret information om hverken pris eller levering, men det råder vi bod på nu.

For efter en hyggelig snak med Steven fra Steven’s MC Shop kan vi nu meddele interesserede individer om, at den nye Street Triple er klar til besigtigelse lørdag d. 18. februar i Kastrup fra klokken 12:00 – 16:00, hvor Steven og de ansatte står klar til en snak om den fede nyhed fra Triumph.
Og i den fine anledning bliver der skam også stillet kaffe, vand og snacks på bordet.

Prisen på grisen lyder 148.900,- for R-versionen og 174.900,- for RS-udgaven. Men er du en af de få som har brug for bedre performance, eller bare synes at en Moto2 Edition pynter mere i garagen, så må du lette tegnedrengen for 204.900 små sølvfarvede mønter med hul i.
(Sidstnævnte kan ikke opleves på dagen)

Har du en god tålmodighed, er bosat vest for Storebælt og egentlig ikke har brug for en tur over broen, så kan du også – hvis alt går efter planen – se modellerne hos Kolding MC senere på måneden.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start