Book prøvekørsel af Harley-Davidson modeller online
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Book prøvekørsel online

Bestil din Harley-Davidson prøvekørsel på nettet
Steffen Olesen
03/06-2020 kl. 11:00

Danske motorcyklister er uden sammenligning de mest flittige i de nordiske lande til at prøvekøre Harley-Davidson motorcykler.

Det er et fastslået faktum, som vi har fra hestens egen mund. Oplysningen fik vi under en personlig samtale med Steven Fröhlich, der er Marketing Manager Nordic at Harley-Davidson Motor Company.

Hvorfor danskerne er så vilde med at prøvekøre Harley-Davidson motorcykler kunne Steven Fröhlich ikke svare på, men alle med øjne i hovedet kan konstatere, at Harley-Davidson efterhånden har solidt fodfæste i Danmark.

Harley-Davidson gør nu et fremstød for et initiativ, der skal få endnu flere ud at prøvekøre en af modellerne fra Harley-Davidson's omfangsrige modelprogram.

Det fremgår både af opslag på sociale medier samt en pressemeddelelse fra producenten.

Som du kan se i opslaget herover opfordres danskerne til at prøvekøre en Harley-Davidson, og det er der såmænd ikke så meget nyt i.

Pressemeddelelsen du kan se herunder opfordrer egentlig også bare til en prøvekørsel, men her er der vedhæftet et link til online booking af prøvekørslen. Så nu kan du bestille både tid og specifik model til prøvekørsel hjemmefra.

Se pressemeddelelsen her:  

“Når du sætter dig i sadlen, mærker suset og vinden, og vejene fører dig nye steder hen. Ja, det er ægte frihedsfølelse på to hjul.

Med de nye 2020 Harley Davidson® motorcykler får du en fed køreoplevelse. Fyldt med ny teknologi, men stadig med det samme klassiske Harley® look, den samme power og attitude.

Kan det friste dig? Du kan jo starte med en prøvetur. Den er gratis og uforpligtende – og sikker. Vores Harley-Davidson forhandlere i Roskilde og Aarhus følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger nøje og sørger for, at du får en rigtig god oplevelse.

Håber vi ses.”

Her kan du booke prøvekørsel af flere Harley-Davidson modeller online.

Hvis du undrer dig over fraværet af de spændende 2020 modeller Harley-Davidson Bronx og den 145 hk stærke adventure model Harley-Davidson Pan America, så er det fordi at lanceringen af begge modeller er udskudt til 2021.

Formentlig en følge af både den verdensomspændende Corona pandemi, og det faktum at Harley-Davidson i år har fået ny ledelse samt besluttet sig for at fokusere på produktion af specifikke modeller.

Som nævnt i indledningen er vi danskere nordens mest flittige til at prøvekøre Harley-Davidson. Det bliver lidt interessant, at se om vi fastholder den rekord.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start