Aalborg MC officielt åbnet - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Aalborg MC officielt åbnet

Interesserede kan fra dags dato både nærstudere og købe et bredt udvalg af forskellige motorcykelmærker hos Aalborg MC.
CO
01/04-2024 kl. 16:22

Aalborg MC byder velkommen d. 1. april.
Den oplysning viderebragte vi til læserne for en uges tid siden, så interesserede i god tid kunne planlægge et smut forbi den nye nordjyske motorcykelforhandler beliggende på Hjørringvej 125 i Nørresundby i forbindelse med butikkens officielle åbning.

Uagtet vejret måske ikke er det mest optimale i dag, så kunne MagaCin’s udsendte ved selvsyn konstatere, at et pænt antal motorcyklister i dag havde fundet vej til de imponerende rammer i Nørresundby, hvor en rigtig fin variation af nye motorcykler fra forskellige mærker som Aprilia, Ducati, Kawasaki, Moto Guzzi, Suzuki og Triumph fremover kan nærstuderes.

Det er bestemt værd at notere sig, at både værksted og butik hos Aalborg MC der er tilknyttet Kolding MC, nu er officielt åbnet, og ikke mindst at Aalborg MC har planlagt et åbent hus-arrangement lørdag d. 27. April.
Det bliver garanteret også en lille udflugt værd.

Vi takker for sludderen med både Nikolaj som er indehaver af Kolding MC, altid venlige og serviceorienterede Robert som kunderne i Aalborg MC fremover får mest med at gøre, og sidst men ikke mindst de besøgende, som vi også fik en hyggelig sludder med over en kop kaffe.

En frisk motorcykelsæson er indledt, en ny dansk motorcykelforhandler har slået dørene op, de nye 2024 modeller er for længst begyndt at drysse ind hos forhandlerne, og venstre arm blev under dagens køretur til Aalborg MC strakt til hilsen utallige gange.
What’s not to like?

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start