15.000 forhåndsbestillinger på Lucky Explorer - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

15.000 forhåndsbestillinger på Lucky Explorer

Det går stærkt hos MV Agusta
Steffen Olesen
02/02-2022 kl. 06:00

I 2019 blev MV Agusta’s CEO Timur Sardarov citeret for, at salgstallene for det italienske mærke gerne skulle ramme 25.000 enheder i 2024.
Det kunne man måske med god grund forholde sig lidt skeptisk til, da MV Agusta eksempelvis i 2021 langede blot 5.000 motorcykler over disken.
Men nu har italienerne tilsyneladende fået vind i sejlene, det går rigtig stærkt, og Sardarov’s ønske om en voldsom vækst i salget af motorcykler samt en børsnotering for firmaet i 2025 virker pludselig ret tilforladelig.
Timur Sardarov har nemlig for nylig indviet det italienske medie Il Sole 24 Ore i, at der i løbet af ganske kort tid er indløbet 15.000 forhåndsbestillinger på modeller i det nye MV Agusta Lucky Explorer Project.

Det er gået stærkt
I November måned 2021 fik vi den første forsmag på MV Agusta’s Lucky Explorer Project.
Det kan du læse mere om i artiklen To nye terrængående modeller fra MV Agusta, hvor du også finder et par teaser-videoer.
Kort tid efter overværede MagaCin’s udsendte den officielle afsløring af de to nye Lucky Explorer modeller på efterårets mc-messe EICMA i Italien, så det gik faktisk rigtig stærkt fra det første varsel, til vi så begge motorcykler i virkeligheden.
Se den officielle afsløring af Lucky Explorer modellerne på EICMA i videoen du finder i artiklen MV Agusta på nye eventyr.

Men det gik ikke kun stærkt fra den første melding om Lucky Explorer Project til den officielle lancering.
For allerede i Januar måned i år, blev det nemlig muligt at forhåndsbestille sit eget eksemplar af enten 5,5’eren eller 9,5’eren.
Det kan du læse mere om i artiklen Nu kan Lucky Explorer Project cyklerne fra MV Agusta reserveres.
Og så gik det for alvor stærkt.
For det tog altså ikke mere end en måneds tid, før 15.000 kunder efter Timur Sardarov’s udsagn havde forhåndsbestilt en Lucky Explorer.

Men her går det måske knap så stærkt
Trods det imponerende antal forhåndsbestillinger skal kunderne imidlertid ikke forvente, at modtage den bestilte Lucky Explorer i umiddelbar fremtid.
I følge de første mest optimistiske rygter ser vi nemlig formentlig først 5,5’eren på gaden sidst på året, imens 9,5’eren angiveligt ikke skulle komme i handelen før sidste kvartal 2023.
Det kan til dels skyldes, at produktionskapaciteten hos MV Agusta trods alt har sine begrænsninger.
Og med Sardarov’s udtalelse til italienske medier om, at samtlige Lucky Explorer modeller skal bygges på fabrikken i Varese, bliver produktionslinjerne sat under alvorligt pres.
Så der kommer medarbejderne nok til at løbe stærkt.

MV Agusta har ramt rigtigt
Men de mindre teknikaliteter og/eller potentielle udfordringer vedrørende produktionsforhold rører ikke ved det faktum, at MV Agusta åbenbart har ramt helt rigtigt med Lucky Explorer Project.
Det er 15.000 forhåndsbestillinger på en måneds tid vist et meget godt udtryk for.
Vi ser frem til, at de første serieproducerede eksemplarer kommer på gaden.

Og lad os så lige runde den positive nyhed fra MV Agusta af med mærkets egen video om Lucky Explorer Project fra EICMA.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start