Viñales tager en puster - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Viñales tager en puster

Maverick Viñales deltager ikke i weekendens MotoGP-arrangement
Steffen F. Olesen
01/10-2021 kl. 06:00

Maverick Viñales nåede nærmest kun lige at springe i sadlen på sin nye krikke før katastrofen ramte.

Den blot 15-årige racerkører Dean Berta Viñales, som er fætter til Maverick Viñales, debuterede i år i Supersport 300 World Championship, og har gennem sæsonen været på startgridden 11 gange.
Dean Berta Viñales, som kørte for familiens Viñales Racing Team på en Yamaha R3, kæmpede med feltets førende gruppe om placeringerne, da han i lørdags styrtede i Jerez banens sving 1, og efterfølgende blev ramt af andre kørere.

Siden ulykken har Maverick Viñales og resten af familien håndteret nogle ret ærgerlige følelser, og derfor er det heller ikke mærkeligt, at Maverick Viñales – med Aprilia’s fulde opbakning – ikke deltager i weekendens arrangement på Circuit of the Americas.

The whole Aprilia Racing family supports this decision and stands in solidarity with Maverick and your loved ones; there will be other moments and other stages to resume the promising path undertaken together, on a journey that must be done with total respect for people and feelings,

Aprilia Racing

Ulykken har sat et mærke
Maverick og familien er bestemt ikke de eneste som er ramt af ulykken; når der sker dødsfald i motorsport ser man, hvor stærkt kørere, teams og fans står sammen – det er som én stor familie.

Folk rammes forskelligt, og nogle vælger som Maverick at tage en lille pause, for herefter at springe op på hesten igen, mens det for andre vender totalt op og ned på verden.
Dean’s ulykke var den sidste dråbe i italienske Michel Fabrizio’s bæger, som umiddelbart efter hændelsen besluttede at indstille karrieren som aktiv racerkører.

I morgen nægter jeg at køre racerløb af respekt for menneskeliv. Det er på tide at sige, at nok er nok.
I dag var en rigtig dårlig dag, med tabet af en kun 15 år gammel racerkører. Jeg har overværet mange løb i denne kategori, og sukkede af lettelse hver gang de endte godt. Men uheldigvis går det ikke altid godt, og i dag skete det uventede, eller måske det vi vidste kunne ske.
Jeg har ligget i min seng i 5 timer og stirret op i loftet, og mindedes de gode tider denne sport har givet mig.

Michel Fabrizio

Michel Fabrizio som blandt andet har en fortid i både MotoGP og WSBK deltog indtil for en uge siden i WSSP med #84 for G.A.P MOTOZOO Racing by Pucetti på en Kawasaki ZX-6R.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start