Video: Animeret præsentation af 2023 MotoGP - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Animeret præsentation af 2023 MotoGP

Hyggelig video med relevant information om årets MotoGP
CO
20/03-2023 kl. 11:57

Årets MotoGP sæson i et anderledes og nyt format står for døren, hvor årets første løb i følge 2023 MotoGP kalenderen afvikles i den kommende weekend med Grande Prémio TISSOT de PortugalAutódromo Internacional do Algarve (almindeligvis omtalt som Portimão) i Portugal.
2023 MotoGP kalenderen blev frigivet allerede i Oktober 2022, og tidligere på måneden kunne du her på MagaCin se videopræsentationer for næsten alle året deltagende teams i 2023 MotoGP sæsonen begynder lige om lidt.

MotoGP bliver i år med 21 afdelinger i 18 lande mere omfattende end nogensinde før, hvor vi også i år introduceres for de nye såkaldte sprint-løb.
Det kan være lidt af en opgave at holde sig orienteret ikke blot om pointfordelingen, men også om hvilke kørere der i år kører for et givent team, hvad de forskellige teams egentlig kalder sig i år, og hvem der har taget navneforandring.
Det kan man få et hæderligt overblik over, ved gennemsyn af den nuttede animerede video nedenfor, som er delt af gutterne fra YouTube kanalen OfficialMinis.

Den snarlige åbning af den forestående MotoGP sæson kommer altså til at byde på Masser af underholdning med ekstraordinært mange løb.
Flere teams anvendte ved den sidste officielle test på Portimão gigantiske hækspoilere, hvor du kan se Yamaha’s bud på det dramatiske aerodynamiske tiltag knap tre minutter inde i videoen nedenfor.

Aleix Espargaró har for nylig gennemgået en vellykket operation, og meldes klar til at kravle i sædet på sin Aprilia racer i den kommende løbsweekend, stort set alle teams melder om fremgang ved den nyligt afviklede test i Portugal, nogle teams møder måske op til den forestående løbsweekend med nye aerodynamiske tiltag (hvor arrangøren måske burde overveje om der skal indføres DRS zoner i fremtidens MotoGP?), og 2023 sæsonen bliver med vildt mange løb mere krævende for teams og kørere end nogensinde før.

Kunne man forestille sig, at 2023 MotoGP sæsonen også bliver mere underholdende end nogensinde før?

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start