Skuffelse ved VM i MX - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Skuffelse ved VM i MX

Thomas Kjer Olsen har vist gode takter ved de seneste VM-afdelinger i motocross. Desværre var heldet ikke med danskeren i weekenden, der sluttede på en samlet 11. plads på dagen.
Steffen F. Olesen
01/11-2021 kl. 11:44

Lad os lige starte med at sige, at det ikke er os der er skuffede over Thomas Kjer Olsens præstation ved weekendens VM-afdeling, men ham selv.
Forventningerne var høje til Thomas Kjer Olsen, som i sidste uge leverede overbevisende resultater ved MXGP, og det tegnede indledningsvis også godt for danskeren i weekenden, der i kvalifikationen kørte sig til nummer syv.

Første heat endte dog med, at Thomas kolliderede med en kører i kampen om tiendepladsen. I andet heat var Thomas involveret i et styrt, og han måtte herefter jagte det forreste felt.
I begge heat kørte han sig til en 12. plads, som sikrede ham nok point til at blive i den samlede VM-stillings top-10.

Jeg er en smule skuffet over i dag, efter hvor godt alting gik i onsdags. I sidste ende var det mine starter, som ikke var de bedste – denne her klasse er så fyldt op, at det er svært at være med i top-10’en, hvis ikke man ikke starter i front. Jeg var faktisk kortvarigt på tiendepladsen i første heat indtil jeg kollideret med en anden kører, som sendte mig tilbage på 12. pladsen. Én positiv ting, som jeg kan tage med mig fra i dag er, at jeg følte mig rigtig godt tilpas på maskinen, meget komfortabel og jeg kunne presse mig selv til det sidste i begge heat. Det har taget noget tid, men jeg føler mig virkelig selvsikker, og hvis jeg kan forbedre mine starter, så kan jeg komme tilbage feltets top-10 og tage kampen op mod de bedste kørere, fortæller Thomas Kjer Olsen.

Uanset hvad Thomas selv tænker om weekendens resultat, så er det vigtigt at huske på, at der bliver kørt på absolut topniveau, og der er altså smæk på drengen.

VM i motocross nærmer sig sin afslutning med to afdelinger tilbage:
Mantova – 7. november.
Mantova – 10. november.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start