Flot dansk præstation ved VM i MX - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Flot dansk præstation ved VM i MX

Thomas Kjer Olsen har fundet farten og formen ved de seneste VM-afdelinger i motocross. Onsdag kørte danskeren med i den 15. afdeling, hvor han leverede overbevisende resultater i det stærke MXGP-felt.
Steffen F. Olesen
30/10-2021 kl. 05:30

Første heat skulle ikke komme uden drama for danskeren, da en anden kører væltede allerede i første sving og Thomas måtte passere maskinen som lå på jorden. Heldigvis holdt Thomas sig oprejst og kunne fastholde en 15. plads efter første omgang. Selvom Pietramurata-banen i Italien – på trods af sine 1.550 meter – ikke giver de store muligheder for overhalinger, formåede Thomas alligevel at køre forbi mange af sine konkurrenter og ende på ottendepladsen.

Andet heat skulle blive en gentagelse af den stærke præstation. I de indledende omgange befandt Thomas sig udenfor feltets top-10, men kunne galant overhale sine modkørere endnu engang ved hjælp af de samme linjer som i første heat.
Ved ottende omgang lå Thomas Kjer Olsen komfortabelt på syvendepladsen og kunne fastholde sin placering frem til målstregen. Dette sikrede danskeren en sjetteplads på dagen med nok point til, at han nu har pointlighed med niendepladsen i den samlede VM-stilling.

I dag var bare fedt. Allerede da jeg kom ud på banen i kvalifikationen, følte jeg mig fantastisk tilpas på maskinen, og det kunne man virkelig se i min præstation. Det er en svær bane at overhale på, men jeg brød igennem i begge heats udenfor top-10’en og jeg kunne tage kampen op hele vejen til slut, hvilket jeg har arbejdet på at forbedre på det seneste. Det har været en fantastisk dag og hvis jeg kan forbedre mine starter, glæder jeg mig til at se, om jeg kan kæmpe mod drengene længere fremme i feltet, fortæller Thomas Kjer Olsen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start