Seneste nyt i Suzuki MotoGP exit - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Seneste nyt i Suzuki MotoGP exit

Dorna Sports minder Suzuki om kontraktlige forpligtelser
Steffen Olesen
03/05-2022 kl. 22:01

Som du kunne læse her på MagaCin tidligere i dag, er der fyret alvorligt op under kedlerne på rygebørsen vedrørende den overraskende udmelding om, at Suzuki forlader MotoGP klassen med udgangen af dette år.
Og det skulle sågar være sikkert og vist, at den samlede besætning fra Suzuki’s eget MotoGP team blev informeret om beslutningen 2. Maj.
Derudover forlød det også på rygtebørsen, at Suzuki i dag ville præsentere en officiel udtalelse.
Det er imidlertid ikke sket i skrivende stund, så man kunne undre sig over, om der i det hele taget er noget om snakken.

Ingen røg af en brand uden ild
Men det er der nu nok, for der går som den gamle talemåde siger sjældent røg af en brand uden at der er ild i den, og sådan må arrangøren Dorna Sports tilsyneladende også have tænkt.
For tidligere på dagen reagerede Dorna Sports på de verserende rygter med en udtalelse du kan se under dette afsnit.

Som det fremgår af opslaget på sociale medier og indlægget på Motogp.com, har Dorna Sports kontaktet Suzuki med en reaktion på rygterne.
I den forbindelse har Dorna Sports mindet Suzuki om betingelserne i den indgåede kontrakt og fremhævet, at Suzuki ikke på egen hånd kan træffe beslutning om at forlade MotoGP før kontraktens udløb.
Men arrangøren lader dog en dør stå på klem, da Dorna også informerer om, at de vil tage beslutning om det ideelle antal kørere og teams, som deltager i MotoGP i 2023, hvis Suzuki forlader MotoGP efter gensidig aftale.

Andre interesserede
Derudover lader Dorna Sports os vide, at man fortløbende modtager henvendelser fra både andre officielle fabriksteams samt uafhængige teams, der ønsker fremtidig deltagelse i MotoGP.

En officiel udmelding fra Suzuki lader stadig vente på sig, men det kunne jo eventuelt skyldes, at man har så rigeligt at se til med igangværende forhandlinger.
MagaCin følger naturligvis udviklingen med største opmærksomhed, og holder vores læsere opdateret straks der er nyt.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start