Så er vi i gang! - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Så er vi i gang!

Lang om længe kom weekenden hvor vi igen tager hul på verdens bedste motorsport
Steffen F. Olesen
19/07-2020 kl. 05:00

Nu er den her! Dagen vi alle har ventet på. Dagen hvor vi endelig kan fjerne blikket fra ligegyldige YouTube videoer, og sætte Facebook scolleriet på pause. Vi behøver ikke længere fordrive tiden med ligegyldigheder, for nu skal der nemlig ses ræs!

Begivenheden alle vi motorsports-tosser har ventet på starter nøjagtig klokken 14:00 dags dato, og kan streames via MotoGP.com og Viaplay.

Arrangementet på Jerez i Spanien bliver, som så mange andre sportsgrene, afholdt uden tilskuere, og det samme gør sig gældende resten af sæsonen. Så der er altså god grund til at investere i et abonnement på en af de to ovenstående sider, nu hvor vi ikke selv kan drage ud i verden til de spektakulære events, som iøvrigt er en oplevelse værd!
Også selvom man på sådan en lang tur kan løbe ind i uventede komplikationer; læs her hvordan det gik for MagaCin’s udsendte og gutterne, hvor der på grænsen mellem Tyskland og Holland opstod et kraftigt behov for et nyt kædekit.

Nå, tilbage til weekendens løb
Sidste uges træning viste et helt hold racerdrenge, som alle var ved at gå ud af deres gode skind, af ren ivrighed for at hoppe i læderet.
Yamahas Maverick Viñales og Fabio Quartararo viste Marc Marquez hvor skabet skulle stå, da de strøg til tops på tidstabellen, og henviste den regerende verdensmester til en tredjeplads.
Det skal dog nævnes, der kun var ét sekund der delte træningens 15 hurtigste kørere. Og man må sige at forholdene var optimale, da asfalttemperaturen viste over 50 grader!

Det er cirka så varmt som det føltes på årets første FDM kørekursus på Jyllandsringen, hvor undertegnede måtte ofre et par skrammer på den gamle Suzuki Bandits lydpotte, som følge af optimalt bid mellem nymonterede Metzler Spretec M9 poter, og en uhyggelig varm banetemperatur.
Et par super gode dæk, som du inden længe kan læse en uddybende test af her på siden.

Rins er ude af løbet
Desværre er Suzuki en mand nede ved weekendens løb, da Alex Rins styrtede i det super hurtige sving 11, under den anden kvalifikationsrunde.
MotoGP’s traume specialist, Dr. Mir, fortæller her under – frit oversat til dansk – om spanierens skader.

“Han har en fraktur-dislokation af sin højre skulder, hvilket forårsagede en del smerter, så efter at have taget et par røntgenbilleder, blev han omgående bedøvet, og fik sat skulderen på plads, hvilket i virkeligheden er meget mere smertefuldt end frakturen.
Næste skridt bliver, at han nu skal en tur forbi Jerez hospitalet, hvor han vil komme i en MR scanner, for at undersøge omfanget af skader på hans ledbånd.”


Til ovenstående tilføjer den kære doktor, at han ikke vil anbefale Rins at køre søndagens løb, og sidenhen fremgår det altså af MotoGP’s website, at Rins ikke deltager i løbet.

Skulle du ikke have tid eller overskud til selv at se løbet, så bare rolig; vi skal nok gøre det for dig, og du kan naturligvis snarest læse et resume af løbet her på siden.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start