Rossis lillebror overtager for Marquez - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rossis lillebror overtager for Marquez

Det er nu officielt, at Valentino Rossis lillebror, Luca Marini, skal overtage Repsol-sædet efter Marc Marquez.
Steffen F. Olesen
27/11-2023 kl. 12:09

For blot to dage siden meldte Mooney VR46 Racing Team ud, at de efter weekendens løb på Valencia vil tage afsked med Valentino Rossis lillebror, Luca Marini.

Og som du kan se i opslaget der er indlejret ovenfor sker det på allerbedste vis, hvor teamet ønsker Marini held og lykke med det nye spændende kapitel.
Et kapitel som indtil i dag ikke har haft en offentlig overskrift.

Skriver kontrakt med HRC
Følger du bare en lille smule med i tohjulet motorsport ved du nok, at HRC gennem rigtig mange år har været en af de største spillere i kampen om mesterskabet.

Siden undfangelsen i 1995 har de leveret maskineri og opbakning til legender som Mick Doohan, Sete Gibernau, Nicky, Hayden, Valentino Rossi, Max Biaggi, Andrea Dovizioso, og naturligvis også den lille hurtige spanier, Marc Marquez, som fra næste år skal køre for Ducati side om sidde med sin lillebror, Alex.

Efter Marquez’ udmelding i sidste måned har mange spekuleret i, hvem der fremadrettet skal forsøge at køre den svingglade maskine til sejr. Og i dag har teamet offentliggjort, at den heldige rytter i hvert fald de næste to år hedder Luca Marini.

Således bliver Valentino Rossis lillebror den fjerde italiener i rækken af Repsol-kørere i teamets godt 30-årige historie, og ifølge Marini selv sigter han efter at bygge videre på det projekt som landsmændene har sat i søen. Men går samtidig ind i fabriksteamet med en forståelse af, at det her er en unik mulighed for at realisere drengedrømmen om at køre på en førsteklasses racer, og derved også være en del af maskinens udvikling.

Klar til kamp
Den nu 26-årige italiener – som uden tvivl er født med benzin i blodet – har, efter tre år i kongeklassen på nakken af den momentstærke Desmosedici, opnået to podieplaceringer og to pole positions, men har siden 2013 bevist sit værd i både Moto3 og Moto2, hvor han i 2020 i sidstnævnte klasse nåede at skrabe seks sejre og 15 podieplaceringer sammen, og sluttede som nummer to i den samlede stilling.

Forud for ovenstående har Marini deltaget aktivt i et væld af arrangementer på to hjul, og som MotoGP selv skriver til nedenstående billede, så er det fremtidige forhold mellem Marini og HRC “Meant to be”.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start