Rossi indgår nyt samarbejde - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rossi indgår nyt samarbejde

Valentino Rossi's MotoGP team har endelig fundet økonomisk støtte
Steffen F. Olesen
04/01-2022 kl. 10:35

Sidste år offentliggjorde Valentino Rossi, at han ikke længere ville deltage i det prestigefyldte MotoGP, men det betyder ikke, at vi slet ikke får legenden at se i paddocken fremover.
Rossi kunne nemlig også fortælle, at han med teamet VR|46 havde underskrevet en femårig kontrakt med Dorna, om deltagelse i MotoGP klassen fra 2022 til 2026, og kort tid efter offentliggjorde Prince Abdulaziz bin Abdullah Al Suad’s holdingselskab, med det knap så lange navn, Tanal Entertainment Sport & Media, at det statsejede olieselskab, Saudi Aramco, havde indgået en økonomisk aftale med VR|46 teamet med start i 2022.

Der skulle dog ikke gå længe før vi blev opmærksomme på, at den Saudi-Arabiske prins’ ord indeholdt en del varm luft, for selvom den nye sæson nærmede sig med hastige skridt, var der ingen økonomiske midler i sigte.

Som du kunne læse i artiklen der er linket til ovenfor, lovede Prince Abdulaziz bin Abdullah Al Suad , at pengene ville lande i kassen inden længe, men ifølge det italienske motorsportsmedie GPOne var der altså lange udsigter til økonomisk opbakning fra oliegiganten med de store løfter.
Selv samme medie fortalte dog, at Rossi selvfølgelig havde en plan B i tilfælde af uventede situationer som denne, og nu var i gang med at indhente midler fra alternative kilder.

Det bekræftede doktoren selv i et interview kort tid efter hvor han sagde “Sincerely I don’t know very well the situation with the Prince. I know just that we will do the MotoGP team and we already work very hard.”, og nu ser det ud til at Rossi har fundet den helt rigtige økonomiske vej at gå med teamet.

Ingen hovedsponsor på Ducati’en under testen på Jerez

Valentino Rossi har netop indgået en sponsoraftale med italiensk “Financial Services” udbyder ved navn Mooney, og herved kommer ikonets MotoGP-hold til at skifte navn til Mooney VR|46 Racing Team.
Så tidligere spekulationer omkring dekoration af motorcykel og læder kan nu skrottes, for i 2022 vil både maskiner og dragter blive prydet af navnet på en af Italiens angiveligt største bank virksomheder.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start