Rossi mangler 18 mio. dollars - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rossi mangler 18 mio. dollars

Pengene til satellit teamet er endnu ikke i kassen
Steffen F. Olesen
30/08-2021 kl. 06:00

Som du kunne læse i starten af Maj måned her på siden, har VR|46 teamet underskrevet en femårig kontrakt med Dorna, om deltagelse i MotoGP klassen fra 2022 til 2026.
Starten på Rossi’s nye eventyr er som sådan allerede gået, da der foruden kontrakten med Dorna, også skrevet en treårig kontrakt med Ducati.
Men nu er der altså stukket en lille kæp i hjulet.

For at føre drømmen om et momentstærkt satellit team ud i virkeligheden, indgik holdet en sponsoraftale med en af verdens største olievirksomheder.
Støtten fra olievirksomheden Aramco – som har base i Saudi-Arabien, og også er involveret i Formel 1 – kom som del af en aftale med Prince Abdulaziz bin Abdullah Al Saud’s holdingselskab, med det knap så lange navn, Tanal Entertainment.

Prince Abdulaziz bin Abdullah Al Saud var angiveligt meget opsat på at se Rossi fortsætte som kører i sporten, og det ville kun være endnu bedre, hvis det blev under egne faner.

Sådan skulle det som bekendt ikke gå, da Valentino Rossi tidligere på måneden offentliggjorde, at han hænger GP-dragten på knagen ved sæsonens udgang.

På trods af det, ville oliegiganten angiveligt fortsat bakke op om team VR|46, og det skulle ske med en investering på ikke mindre end 18 millioner dollars!

Den Saudi-Arabiske prins lovede, at pengene ville lande i kassen i denne uge, men ifølge det italienske motorsportsmedie GPOne er der endnu ikke trillet så meget som to kugler ind på kontoen.
Selv samme medie fortæller dog, at doktoren selvfølgelig har en plan B i tilfælde af uventede situationer som denne, og nu er i gang med at indhente midler fra alternative kilder.

Så der er altså ingen tvivl om, at vi næste år ser et VR|46 Ducati satellit team i startopstillingen, men det bliver nødvendigvis ikke med et Aramco klistermærke på sidekåben som vist over artiklen.

Spar op til 30% og få ubegrænset adgang til alle nyheder, artikler, videoer og tests på MagaCin.dk

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start