Problemer i paradis: Mere asfalt på Mandalika - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Problemer i paradis: Mere asfalt på Mandalika

Endnu engang må gutterne i Indonesien fatte skovlen
Steffen F. Olesen
24/03-2022 kl. 10:16

For lidt over en måned siden kunne vi fortælle, at der var lidt problemer med asfalten på den spritnye racerbane Mandalika.
Blandingen kunne simpelthen ikke klare presset fra de voldsomme GP-cykler, men det blev der ret hurtigt rettet op på, og de lykkedes at få smidt en klump ny asfalt på dele af banen inden sidste weekends MotoGP løb i Indonesien.
Det kan du læse mere om i artiklen herunder:

Som du kan læse i artiklen ovenfor, så er det ikke nogen nem opgave at lægge asfalt i så varmt og fugtigt miljø, men ikke desto mindre klarede man opgaven på få uger, og var egentlig ret sikker på, at den sag så var lukket.

Da løbsweekenden kom var kørere såvel som publikum edderspændte, for tidligere udtalelser fra de hårde gutter lød, at banen er lige dele sjov og hurtig.
Løbet blev grundet regn udskudt og faktisk også reduceret fra 27 til 20 omgange, men det gjorde bestemt ikke weekendens hændelser mindre spændende.
Som du kan se i videoen herunder, så gik gutterne til stålet, og flere gange var der ved at ske utilsigtede afstigninger.

I dagene op til løbet var der også godt gang i festen, hvor flere kørere i alle klasser måtte en tur i gruset, Marc Marquez led under et af sine værste styrt nogensinde hvorfor han ikke kunne deltage i løbet, og Alex Rins var kort fortalt fyr og flamme.

Problemer i paradis
Det var ikke de store mængder vand som gjorde, at løbet blev reduceret med syv omgange. Det skulle nemlig vise sig, at den nye-nye overflade heller ikke levede op til standarden.
For selvom ledelsen havde gjort alt hvad der stod i deres magt for at få løst problemet, så fløj asfalt-stumper stadig om ørerne på kørerne, hvoraf flere efter løbet postede billeder på sociale medier med en kæk kommentar.

Banens ejere vil nu, endnu engang, forsøge at få styr på banen. Og da de denne gang har lidt mere end blot et par uger til at få styr på overfladen håber de, at der kan findes en ordentlig og permanent løsning på problemet, inden World Superbike kørerne besøger banen til november.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start