Ny uofficiel IOMTT rekord - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny uofficiel IOMTT rekord

Michael Dunlop noteret for 135.531mph under fredagens kvalifikationskørsel
CO
03/06-2023 kl. 07:41

Årets Isle of Man TT Race der afvikles fra mandag d. 29. Maj til lørdag d. 10. Juni er slået i gang, og allerede inden det ikoniske racerløbs første officielle løb i dag afvikles på Race Day 1, er der lagt op til seriøs underholdning i hidtil uset tempo.
Under fredagens kvalifikationskørsel satte Michal Dunlop nemlig som det fremgår af nyhedssektionen på IOMTT Race’s website med 135.531mph (218.116 km/t) ny uofficiel banerekord på sin Hawk Racing Honda.
Den 34-årige nordirske racerkører passerede målstregen næsten seks tiendedele af et sekund hurtigere, end sidste års Milwaukee Senior TT vinder Peter Hickman’s officielle banerekord, der er indskrevet i historiebøgerne med 135.452mph i 2018 senior TT Race.

Uagtet der tydeligvis er skud i Michael Dunlop’s Honda racer, var Peter Hickman dog lige i haserne på sin rival.
Den 36-årige engelske racerkører – der i 2022 som du kunne læse her på MagaCin i Gennemgang: Isle of Man TT slut for denne gang sidste år, blev den blot tredje kører i det historiske gadeløb til at sikre sig 4 sejre under et enkelt IOMTT – blev nemlig noteret for 134.91mph på sin FHO Racing BMW, og Dean Harrison på DAO Racing Kawasaki lukkede fredag ballet for kørere over 134mph barrieren med 134.216mph.
Så der er tydeligvis lagt op til en indædt kamp om topplaceringerne i årets IOMTT.

Isle of Man TT gik sidste år live, så det blev nemmere at følge med i løjerne på Isle of Man hjemme fra stuerne, på kontoret eller i bussen.
Initiativet videreføres i år, hvor interesserede kan købe adgang til livedækning af årets event med et 2023 TT+ Live Pass.

Sidste års IOMTT blev desværre præget af en række dødsfald, hvorefter der blev iværksat en undersøgelse af ulykkerne på Isle of Man.
Vi krydser fingre for, at de tragiske ulykker udebliver i år, og ser frem til en masse spændende ræs.
Gårsdagens uofficielle rekord indikerer i hvert fald, at kørerne er opsatte på at give den maksimalt gas.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start