MotoGP: Vendes kalenderen på hovedet? - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MotoGP: Vendes kalenderen på hovedet?

Kalenderen for næste års MotoGP-løb kommer måske til at se lidt anderledes ud
Steffen F. Olesen
29/05-2022 kl. 05:58

Som du kunne læse her på siden i slutningen af sidste uge, så står Lusail International Circuit i Qatar overfor en ordentlig makeover, og derfor må startskuddet til næste sæson lyde andetsteds.
Siden 2007 har det nemlig været tradition, at startskuddet til en actionfyldt sæson fuld af fede motorcykler, fantastisk teknologi og modige ryttere skulle lyde over den varme asfalt i Qatar. 

Det betyder dog ikke, at det fede natteløb i Qatar er aflyst i 2023, for Lusail og MotoGP har allerede underskrevet en kontrakt som løber til og med udgangen af 2031.
Men det forlyder, at man fra løbsledelsens side satser på, at rykke racet under de mange lamper hen mod slutningen af sæsonen, og det passer måske meget godt sammen med de rygter som dukkede op i 2019.

Her gik snakken nemlig på, at bryde traditionen med at åbne sæsonen på Lusail International Circuit, ryste kalender-posen lidt, og i stedet starte sæsonen på Philip Island i Australien, men det fik Corona-pandemien sat en stopper for.
Og umiddelbart lød det også til, at den australske Grand Prix organisation dengang stod på bagben overfor forslaget om at køre i Australien tidligt på sæsonen, men noget tyder på, at de nu er faldet lidt til ro.

Kort fortalt er døren nu åben for at foretage ændringer i kalenderen, og det bliver spændende at se, om rækkefølgen næste år bliver helt anderledes end vi er vant til, om der blot bliver få ændringer, eller der nærmest ingenting sker.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start