Massiv overhaling af Lusail International Circuit - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Massiv overhaling af Lusail International Circuit

Lusail International Circuit i Qatar står overfor en ordentlig makeover, og derfor må startskuddet til næste sæson lyde andetsteds
Steffen F. Olesen
21/05-2022 kl. 06:00

Siden 2007 har det været tradition, at startskuddet til en actionfyldt sæson fuld af fede motorcykler, fantastisk teknologi og modige ryttere skulle lyde over den varme asfalt i Qatar. Men sådan kommer det ikke til at gå næste år.

Nøjagtig som vores motorcykler, så kræver det nemlig en del vedligehold at holde sådan en racerbane i tip-top stand. Og som du måske ved, så kan man holde rigtig mange ting i live i rigtig lang tid, men på et tidspunkt er man nødt til at indse, at der skal nye stumper til. Og sådan er det også med en racerbane.
Gennem årene er der blevet vedligeholdt og lappet flere steder på Lusail International Circuit, som er en af de baner i verden, der er længst fremme i skoene, men nu er det altså tid til, at give anlægget den helt store tur.

Udover at gennemgå enhver kvadratcentimeter af den efterhånden historiske asfalt, så står alt lige fra ryttergården til toiletfaciliteter og de omkringliggende bygninger samt tilskuerpladser til at få en tur med den store pensel, og bliver angiveligt ikke klar i tide til at være vært for åbningen af MotoGP sæsonen næste år.
Men når anlægget igen er klar til at tage imod kørere såvel som tilskuere, skulle der være opgraderet i en sådan grad, at flere gæster end nogensinde før vil kunne finde sig til rette.
Og det er måske en god idé, at gøre plads til endnu flere gæster, for udover at lægge bane til alverdens form for motorløb, så har Lusail International Circuit allerede skrevet kontrakt med MotoGP til udgangen af 2031.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start