MotoGP: LCR Honda bekræfter rygtet - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MotoGP: LCR Honda bekræfter rygtet

Johann Zarco har skrevet en toårig kontrakt med LCR Honda.
Steffen F. Olesen
23/08-2023 kl. 08:42

For blot to dage siden kunne vi fortælle, at den franske racerkører Johann Zarco, efter fire år med flere gode resultater i sadlen på en Ducati, siger farvel og tak ved sæsonens udgang.
Ikke et farvel til sporten, men et farvel til Pramac Ducati, og for én gangs skyld et farvel, som umiddelbart ikke kommer til udtryk med en negativ tone.

Der forelægger ikke rigtig nogen offentlig tilgængelig grund for bruddet mellem Zarco og Ducati, men udmeldingen blev ledsaget af en udveksling af roser mellem kører og team.

Og nøjagtig som vi altid ser det, så blev den nyhed også ledsaget af røre i den sorte gryde på rygtebørsen, hvor der i suppen af spådomme og spekulationer stod, at Johann Zarco allerede havde foden indenfor hos et andet team, at det team var LCR Honda, og at Zarco nærmest allerede havde truffet en beslutning.

Og det gav jo egentlig meget god mening, da Franco Morbidelli for ganske kort tid siden lod sit sæde hos Yamaha overgå til Alex Rins, som grundet mangel på “bedre” har kørt for netop LCR Honda i 2023, men altså ikke var helt tilfreds, da Honda ifølge Rins prioriterer fabriksteamet langt højere end LCR-teamet.

Honda bekræfter
Altså er der sket lidt bytteri de seneste uger, og nu fortæller LCR Honda i en officiel pressemeddelelse, at de har skrevet kontrakt med Johann Zarco for 2024 og 2025.
Og det er jo ikke et helt uvant sted for Zarco, da han tilbage i 2019 agerede reservekører for Honda og tilsyneladende efterlod positive spor af sin tilstedeværelse.

“We are very excited to welcome Johann to the LCR Honda Castrol team with all the respective details and signatures now in place. It is a return to the team after we had some brief time together in 2019, where we could already see his potential and work ethic. There are still a lot of races and work to be done this season, but we are looking forward to the start of this new project in 2024.” siger Lucio Cecchinello, LCR Honda Team Principal.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start