MotoGP: Zarco forlader Ducati - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MotoGP: Zarco forlader Ducati

Johann Zarco og Pramac Ducati går hver sin vej ved sæsonens udgang, og der er allerede sat gang i rygterne om hvad fremtiden bringer for franskmanden.
Steffen F. Olesen
21/08-2023 kl. 09:18

Fra 2021 og frem til nu har Johann Zarco, under Pramac Ducati faner, kørt sig til 12 podieplaceringer, men har nu truffet en beslutning om at sige farvel og tak til teamet.
Franskmanden og Pramac Ducati vil dog, i samarbejde med Ducati Corse, fortsætte med at jage de bedst mulige resultater sæsonen ud, hvor det næste bytte skal nedlægges på Catalunya om små to uger

Om bruddet siger Paolo Campinoti, Prima Pramac Team Principal, at de seneste tre år sammen med Zarco har været fantastiske, og at Zarcos indsats faktisk har gjort hele teamet bedre på flere punkter.
Hertil udtrykker Campinoti ærgrelse over, at Zarco ikke vil være en del af Pramac-familien næste år, men samtidig alt muligt held og lykke i fremtiden.

Gino Borsoi, Team Manager for Pramac Ducati, sender også kun roser i Zarcos retning med ord som, at det har været en ære at arbejde med et individ som Zarco.

Johann Zarco siger selv i en udtalelse til MotoGP’s redaktionelle afdeling, at han er godt tilfreds med de mange resultater der er opnået hos Ducati, for hvem han har kørt i fire år; heraf tre i Pramac teamet.

I 2021 sluttede Zarco sæsonen på en femteplads i den samlede stilling, hvilket markerede hans bedste resultat til dato, men ifølge franskmanden skal der fremadrettet sigtes endnu højere.

“Next year, I will face a new challenge, but for now, I want to conclude this championship with my team in the best way possible. I thank my entire team, Ducati, and all the people who have worked alongside me during these years we spent together. The ultimate goal remains to stand atop the podium and proudly sing the French national anthem, La Marseillaise, together with Paolo Campinoti, whom I sincerely thank for all the support he has given me since day one.”

Fremtiden er uvis
Der forelægger ikke nogen offentlig tilgængelig begrundelse for skilsmissen, men ud fra ovenstående udtalelser lyder det altså ikke til, at der er noget ondt blod mellem Zarco og Ducati.

Ligeledes har Zarco endnu ikke afsløret i hvilket type sæde han vil placere sin bagdel næste år, men når han i ovenstående udmelding siger, at han næste år vil stå ansigt til ansigt med nye udfordringer kunne man sagtens tro, at der allerede er lagt planer for 2024-sæsonen.
Og den som altid rødglødende rygtebørs beretter, at Zarco har fået et tilbud fra LCR Honda om at overtage Alex Rins’ plads.

Men da det kun er rygter må vi væbne os med tålmodighed, og vente med at se hvad fremtiden bringer for den hurtige franskmand, som tydeligvis slet ikke er klar til at lægge handskerne på hylden.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start