MotoGP helt uden Covid-restriktioner - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MotoGP helt uden Covid-restriktioner

Til August vil det igen være muligt for tilskuere at være fysisk til stede til MotoGP
Steffen F. Olesen
15/06-2021 kl. 06:00

Hvert år ser undertegnede og gutterne frem til drengeturen, der som oftest går ud på, at springe på motorcyklerne tidlig morgen og trille afsted mod en europæisk racerbane.
Det har gennem mange måneder være en umulig opgave, da Corona-restriktioner har sat en stopper for publikumsbesøg på racerbaner verden over. Men nu er der lys for enden af tunnelen, og MotoGP-fans kan til August igen deltage i events på udvalgte lokationer.

Dorna Sports har bekræftet, at de to løb på Red Bull Ring – Michelin Gran Prix of Styria og Motorrad Gran Prix von Österreich – begge vil lukke tilskuere ind på pladsen, da alle restriktioner for tilskuere til sport events i Østrig bliver skrottet.
Landet mener nemlig, at der er fuld kontrol over pandemiens udvikling

MEN…. MotoGP er ikke helt så løsslupne som de østrigske overhoveder, og har derfor udsendt en pressemeddelelse som fortæller, at tilskuere kun bliver lukket ind hvis man er fuldt vaccineret, har en gyldig negativ test, eller er på benene igen efter smitte.

Det betyder, at vi endnu engang vil kunne høre jubel i kurverne og hen ad langsiderne – hvis publikum ellers kan overdøve racerne.
En ting der – som du kan læse i nedenstående artikel – har været meget savnet af kørerne.

Samtidig forlyder det, at der ved velkomsten af tilskuere ikke vil være større risiko for smitte af MotoGP hold og personale, da de stadig vil arbejde i et lukket miljø for at forhindre en total nedsmeltning i sporten.
Det betyder, at kendte ansigter fortsat vil være at finde bag mundbind, og det er ej muligt for fans at tilkøbe adgang til paddock’en.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start