MotoGP dramatik for alle pengene - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MotoGP dramatik for alle pengene

Sam Lowes racer i flammer i
Steffen Olesen
22/08-2020 kl. 13:31

Vi iler med en hurtig servicemeddelelse, til dem der måtte have glemt, at der også køres MotoGP i denne weekend.
Hvis du opholder dig i en landsdel hvor vejret ikke er optimalt til MC-kørsel, så kunne du jo eventuelt fordrive tiden fornuftigt med at se lidt ræs, hvor MotoGP i år indtil nu har budt på mange overraskelser.
Flere af klassens skrappeste kørere er skadet, vi har set ret uventede sejrherrer og dramatikken har været fremherskende i afviklingen af årets løb.
Det fik vi et eksempel på i sidste weekend, da Valentino Rossi på et hængende hår undgik at blive ramt af flyvende motorcykler, og de dramatiske indslag ser ud til at fortsætte i denne weekend.
I dag præsenterede Moto2 køreren Sam Lowes dagens foreløbig mest dramatiske stunt, da den 29-årige englænders racer brød i brand efter et ret besynderligt styrt i FP3.

I skrivende stund er man ved at tage hånd om noget oliespild i sving 8 og 9 på Red Bull Ring i Østrig, og nu må personalet godt se at få fingeren ud.
For efter tidsplanen skal MotoGP drengene køre FP4 klokken 13.30-14.00, hvorefter de fortsætter med Q1 kl. 14.10 – 14.25, og runder af med Q2 kl. 14.35 – 14.50
Det gider vi faktisk godt at se, for ind imellem pisser det ned her på matriklen, så nu skal der vist sættes en ekstra kande kaffe over.
Du kan som altid se MotoGP live her.


Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start