Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mikkel Haarup Triumph i Argentina

Den danske MX2 kører sikrede sig en femteplads i løb 1, men se så lige videoen med de sidste dramatiske omgange, hvor Mikkel erobrede en fornem 2. plads i dagens løb 2.
CO
10/03-2024 kl. 23:05

Motorsport er glimrende underholdning, og det bliver bestemt ikke ringere, når det foregår på to hjul, og endnu bedre når en dansker kravler op på præmieskamlen.
Og det er lige præcis hvad der skete i Argentina i dag.

Monster Energy Triumph Racing skrev i denne weekend historie ved årets første afdeling af FIM MX2 Motocross World Championship, og det skete med assistance fra danske Mikkel Haarup.
For han imponerede ved at have så meget skud i Triumphs nye crosser, at han som det fremgår af resultatlisten (skift til MX2) formåede ikke blot at sikre sig en femteplads i løb 1, men også at imponere med en andenplads i weekendens andet løb i MX2 klassen i Argentina.
Det tror vi på, at Triumph Motorcycles er ret begejstrede for.
Løbet blev vist på Eurosport, og andenpladsen kom som du kan se i videoen nedenfor i hus, efter den forankørende konkurrent Lucas Coenen styrtede på sin Husqvarna på løbets sidste omgang.

Se videoen Mikkel Haarup sikrer sig en podieplads ved VM i motocross – se den vilde afslutning.

Stort tillykke til både Mikkel og Triumph med det flotte resultat.
Mikkel ligger efter årets første afdeling med 38 point på tredjepladsen i kampen om årets MX2 mesterskab, men er blot fem point efter tyske Simon Längenfelder på andenpladsen.

Det kunne sagtens gå hen og blive ret spændende, at følge lidt med i hvad Mikkel og Triumph i fællesskab kan drive det til i år.