Godt nyt om dansk crosskører - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Godt nyt om dansk crosskører

TKO er vågen, kan bevæge arme og ben, og der konstateres daglige fremskridt
Steffen Olesen
03/05-2022 kl. 06:06

Det er kun godt en uge siden MagaCin mandag d. 25 April med beklagelse bragte den triste besked om, at den danske MXGP kører Thomas Kjer Olsen var lagt i kunstig koma efter et styrt i forbindelse med kvalifikationskørsel i Letland, hvor han pådrog sig skader i hovedet, men nu er der heldigvis yderst positivt nyt i sagen.
For Thomas Kjer Olsen vågnede i den forgangne weekend, var i stand til at bevæge arme og ben, og der spores fremskridt hver dag.
Det har danskerens team DIGA Procross KTM Racing Team oplyst om både i et opslag på Facebook og på deres hjemmeside, og samme positive besked ses på danske MX-Index.

Det fremgår endvidere af opdateringen fra DIGA Procross KTM Racing Team, at man er ved at forberede hjemtransporten af den danske motorsportsudøver, hvor det alvorlige styrt i øvrigt for at føje spot til skade fandt sted i forbindelse med danskerens 25-års fødselsdag.
Hjemtransporten skal efter planen finde sted i denne uge, og det havde været fint at få med i dag, at danskeren var landet velbeholden hjemme i Danmark.
Det er der imidlertid endnu ingen oplysninger om, så foreløbig må vi nøjes med at glæde os over den positive opdatering om, at TKO er vågnet, kan bevæge arme og ben, og at der konstateres daglige fremskridt.

En slem forskrækkelse for både TKO selv, familien og de nærmeste, den talentfulde dansker kørers team og alle vi andre, som byder enhver positiv opdatering i sagen velkommen.
Vi krydser fingre for, at hjemtransporten finder sted hurtigst muligt, at den forløber gnidningsfrit, og at TKO snart er på benene og i fuld vigør igen.

Stay Strong TKO.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start