Dansk MXGP kører i kunstig koma efter styrt - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Dansk MXGP kører i kunstig koma efter styrt

Thomas Kjer Olsen pådrog sig alvorlige hovedskader i forbindelse med et styrt under lørdagens kvalifikationskørsel i Letland
Steffen Olesen
25/04-2022 kl. 18:44

Det er med dyb beklagelse vi viderebringer oplysningen om, at den fremragende danske MXGP-kører Thomas Kjer Olsen, som du ofte har kunnet læse om her på MagaCin, er kommet alvorligt til skade, og efterfølgende er lagt i medicinsk koma.
Thomas var i lørdags involveret i et alvorligt styrt under kvalifikationen ved den sjette afdeling af MXGP World Championship i Letland, hvor danskeren efterfølgende blev transporteret til hospitalet, og hvor lægerne på grund af alvorlige hovedskader valgte, at anbringe danskeren i kunstig koma.
En skrækkelig melding, der optræder i flere medier som MXGP.com, og som også MX-IndeX har videreformidlet både på deres website og via opslag på sociale medier.

Samtlige kilder fortæller heldigvis, at Thomas Kjer Olsen’s tilstand for nuværende er stabil, og at han modtager behandling af de bedste eksperter.

Giv Thomas og familien din støtte
Vi sender vores dybeste sympati og medfølelse til både Thomas, hans familie og nærmeste, og håber inderligt, at Thomas Kjer Olsen snart er på benene igen uden mén og i fuld vigør.
Følg endelig opfordringen til at dele Facebookopslaget fra MX-Index, så vi alle sammen kan vise Thomas og hans nærmeste, at vi er med vores TKO uanset hvad der sker.
Opslaget har i skrivende stund fået 171 kommentarer, og er blevet delt 263 gange.
Giv endelig Thomas og familien din støtte i en svær tid.

Stay Strong TKO

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start