Datoer for Isle of Man 2024 frigivet - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Datoer for Isle of Man 2024 frigivet

Færgekapaciteten til Isle of Man er udvidet med det nye fartøj Manxman, der har plads til 948 passagerer og mere plads til køretøjer.
CO
20/08-2023 kl. 05:58

Nu er der godt nyt for dem, som ønsker at planlægge næste års tur til Isle of Man TT Races i god tid.
For nu er de præcise datoer for afviklingen af næste års arrangement nemlig frigivet, og det er blevet lettere at få en plads på færgerne til øen.

2023 IOMTT
I 2022 var IOMTT desværre som du kan læse i Gennemgang: Isle of Man TT slut for denne gang i særdeleshed præget af dødsfald, men i år var det emne heldigvis ikke et af de mest fremtrædende elementer.
I år mistede den 46-årige spanske racerkører Raul Torras beklageligvis livet i forbindelse med Isle of Man TT Supertwin race, og uagtet det naturligvis er både trist og sørgeligt, er det ikke desto mindre en forbedring i forhold til 2022.
Årets Isle of Man TT Race blev afviklet i perioden d. 29. Maj til lørdag d. 10. Juni, og allerede inden det ikoniske racerløbs første officielle løb blev afviklet på Race Day 1, var der lagt op til seriøs underholdning i hidtil uset tempo.
Under fredagens kvalifikationskørsel satte Michal Dunlop nemlig ny uofficiel banerekord på sin Hawk Racing Honda med 135.531mph eller 218.116 km/t.
Den 34-årige nordirske racerkører passerede målstregen næsten seks tiendedele af et sekund hurtigere, end sidste års Milwaukee Senior TT vinder Peter Hickman’s officielle banerekord, der er indskrevet i historiebøgerne med 135.452mph i 2018 senior TT Race.

I år var der altså potent spænding allerede fra første øjeblik ved IOMTT, så det er måske en god ide, at sikre sig både optimale overnatningsmuligheder og færgebilletter på det ønskede tidspunkt, hvis man planlægger en tur til Isle of Man TT Race næste år.
Derfor er det værd at vide, at 2024 Isle of Man TT Races som det fremgår af billedet over artiklen, af arrangørens website og deres opslag på sociale medier afvikles i dagene 27. Maj til 8. Juni.

Udover datoerne for arrangementet er det måske også nyttig og relevant information, at færgeselskabet Isle of Man Steam Packet Company i 2023 har indsat en ny færge ved navn Manxman med plads til 948 passagerer, og med 10% øget plads til køretøjer.

Video
Peter Hickman hvis vindercykel fra 2022 tidligere på året blev bortauktioneret for hele £112,700 løb også i år med sejren i årets Senior TT, og det har garanteret været en stor oplevelse at overvære med egne øjne.
Så derfor ville det måske ikke være helt tosset, at møde op som tilskuer i 2024.
Datoerne er i hvert fald nu offentliggjort, og lad os runde af med videoen Heroes – Closing Film | 2023 Isle of Man TT Races fra Isle of Man TT Races YouTube kanal, hvor der også findes en lang række videoer under titlen Best of Action med masser af fedt ræs fra årets løb.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start